Tgrt Haber
13 Mart 2022 09:56 - Güncelleme : 13 Mart 2022 10:03

Ermenistan'dan Azerbaycan'a tahrik ateşleri sürüyor

Ermenistan'daki silahlı grupların Azerbaycan'a tahrik ateşleri devam ediyor, Azerbaycan askerlerinin konuşlandığı mevzilere ateş açıldı.

Ermeni silahlı grupları, Azerbaycan askerlerinin konuşlandığı mevzilere ateş açtı.
Ermeni silahlı grupları, Azerbaycan askerlerinin konuşlandığı mevzilere ateş açtı.

Rus barış güçlerinin geçici olarak konuşlandığı Azerbaycan’daki bölgelerde yasa dışı bulunan Ermeni silahlı grupları, Azerbaycan askerlerinin konuşlandığı mevzilere ateş açtı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ermeni silahlı gruplar tarafından dün yerel saatle 18.15’den bugün yerel saatle 02.20’ye kadar Hocavend ve Terter illeri yönünde bulunan Azerbaycan askerlerinin konuşlandığı mevzilerin aralıklarla ateş altına alındığı belirtildi.

Açıklamada, Azerbaycan askerleri tarafından Ermeni silahlı gruplara karşı gerekli önlemlerin alındığı, bölgedeki durumun Azerbaycan askerlerinin kontrolü altında olduğu ve Azerbaycan ordusunun kayıp vermediği ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...