Tgrt Haber
06 Haziran 2022 12:23 - Güncelleme : 06 Haziran 2022 12:43

Disney World'de kan donduran timsah saldırısı! 2 yaşındaki çocuğu yuttu

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Walt Disney World bölgesinde korkunç bir olay meydana geldi. Nehir kenarında yürüyen 2 yaşındaki Iane Graves'i timsah tek hamlesiyle kapıp yuttu. Anne-baba hemen nehre girip kurtarmaya çalıştı fakat başarılı olamadılar.

Disney World'de kan donduran timsah saldırısı! 2 yaşındaki çocuğu yuttu
,timsah

Son zamanlarda sıklıkla meydana gelen timsah saldırılarına bir yenisi eklendi. Bu kez ABD'nin en popüler tatil bölgelerinden Walt Disney World'de meydana gelen olay duyanların kanını dondurdu. Ailesiyle beraber tatil için Walt Disney World'e giden 2 yaşındaki Iane Graves, nehir kenarında yürümeye başladı, o anlarda bir anda nehirden fırlayan timsah, çocuğu kaptı.

Graves'in anne ve babası o anlarda oğullarının timsah tarafından kaçırıldığını fark eder etmez nehre atladı. Korkusuz çift, timsahın önüne geçerek ağzını açmaya çalıştılar. Fakat ikilinin çabaları boşunaydı... Timsah dakikalar içerisinde gözden kaybolarak nehrin ortalarına doğru gitti.

Disney World'de kan donduran timsah saldırısı! 2 yaşındaki çocuğu yuttu

Polis ekipleri, duyanları şaşkınlığa uğratan olayla ilgili bilgi verdi. Buna göre timsahın olay sırasında çenesini kilitlediği ve çocuğu anne-babasının mücadelesinden çok önce öldürmüş olabileceği belirlendi.

Anne ve babanın, timsahın gidişini çaresizlik içerisinde izlemesi ise herkesi kahretti. Yetkililer olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...