Tgrt Haber
13 Temmuz 2022 15:37 - Güncelleme : 13 Temmuz 2022 17:23

'Deprem işaretçisi' dev balık yakalandı! Herkes sahile koştu

Şili'de balıkçılar avlanmaya çıktıklarında dev bir balıkla karşılaştılar. Arica şehrinde ortaya çıkan 'deprem işaretçisi' balığı görmek isteyenler sahile koştu.

şili,balık

Şili'nin Arica şehri açıklarında avlanmaya çıkan balıkçılar, devasa boyutlarda bir kürek balığına rastladılar. Balıkçıların yakaladığı balığın Arica kıyılarında fazlalaşması ise bölge halkı tarafından depreme işaret olarak yorumlandı. Balığı görmek isteyen yüzlerce Arica sakini, balıkçı iskelesine koşarak dev balığın denizden çıkarılmasını izledi. Aynı zamanda bölgedekiler ellerindeki telefonlarla da bu anları kayıt altına aldılar.

'Deprem işaretçisi' dev balık yakalandı! Herkes sahile koştu

Kürek balıklarının 2011 yılında meydana gelen ölümcül bir depremin öncesinde kıyıda sık rastlanılmasının ardından bölgedeki birçok insan deprem efsanesine inanmaya başladı.

'Deprem işaretçisi' dev balık yakalandı! Herkes sahile koştu

Balığın videosu kısa sürede 10 milyon izlenirken, bazı kullanıcılar "Büyük deprem olursa biz ne olacağız" gibi yorumlarda bulundu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sk13 Temmuz 2022 18:36

İyi

Sonraki Haber Yükleniyor...