Tgrt Haber
19 Ocak 2022 13:51

Dağıtmaya üşendi 7 bin postayı ormanlık alanda çöpe attı

Japonya’da bir postacı dağıtmaya üşendiği 7 bin postayı sahiplerine teslim etmeyerek ormanlık alanda bulunan çöplere attığı tespit edildi.

Dağıtmaya üşendi 7 bin postayı ormanlık alanda çöpe attı
Japonya,Posta,Postacı

Japonya’nın Osaka eyaletinde yaşanan olay ülkede şaşkınlığa neden oldu. Tondabayashi şehrinde çalışan bir postacı, 7 bin gönderiyi çöpe döktüğü tespit edildi. Postacı, gönderi dolu çuvalları ormanlık alana götürerek çöp poşetlerine döktüğünü gören vatandaşların ihbarı sayesinde yakayı ele verdi.

Ekipler tarafından sorguya alınan postacı, suçlamaları kabul etti. İşinin yorucu olduğunu belirten postacı, çuvalları arabaya koyduğunu daha sonra ormanlık alana attığını itiraf etti.

AŞI BİLETLERİNE DE ATMIŞ

Postacı tarafından çöpe atılan gönderilerin içinde yerel yönetimler tarafından Covid-19 'a karşı aşılanmak üzere vatandaşlara gönderilen aşı biletleri de olduğu tespit edildi. Şahsın evinde de 4 bin adet teslim edilmemiş gönderi ele geçirildi. Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...