Tgrt Haber
12 May 2023 19:42 - Güncelleme : 12 May 2023 19:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimler öncesinde Miçotakis’e seslendi!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan yaklaşan seçimler öncesinde Yunan basınına konuştu. İki ülkedeki seçimler sonrası yeni bir dönem temennisinde bulunan Erdoğan Miçotakis’e de seslendi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimler öncesinde Miçotakis’e seslendi!
erdoğan,yunanistan,seçim

Türkiye 14 Mayıs’ta Yunanistan ise 21 Mayıs’ta sandık başına gidiyor. İki ülkedeki kritik seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan Yunan basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yunanistan yayın yapan ve ülkenin önemli gazetelerinden olan Kathimerini'ye konuşan Erdoğan iki ülkede yaşanacak seçime ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

İKİ ÜLKE DE SEÇİME GİDİYOR

Türkiye’deki seçimleri yakından takip eden Yunanistan’ın Kathimerini gazetesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile röportaj yaptı. “Yunanistan ile husumet ve rekabeti bir kenara bırakmalıyız” diyen Erdoğan bu durumun iki ülkeyi de yıprattığını ve gelecek olan seçimlerin yeni bir dönemin başlamasına vesile olmasını diledi.

Miçotakis’e yönelik mesajını da ileten Erdoğan, "Bu sözlerimi muhafaza etsin. Miçotakis verdiği sözleri tutmalı" şeklinde seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimler öncesinde Miçotakis’e seslendi!

YUNAN GAZETECİ İZLENİMİNİ YAZDI

Kathimerini gazetesi muhabiri, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili izlenimleri hakkında ise şunları yazdı:

Sohbet sırasında dostane ve samimi idi. Peş peşe konuşmalar yapmansa rağmen, dinamik görünmesi dikkatimizi çekti. Miçotakis ile aralarındaki olumsuz ortamı bir kenara bırakıp, Yunanistan'a dostluk mesajları göndermeyi tercih etti. Seçimleri kazanacağına ise emin.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...