Tgrt Haber
24 May 2022 09:49 - Güncelleme : 24 May 2022 10:20

Boynuzlarıyla kadını öldüren koç gözaltına alındı! Cezası kesildi

Sudan'da yaşayan 40'lı yaşlarındaki bir kadın, bir koçun ölüm vuruşlarına maruz kaldı. Kadın hayatını kaybederken koç, gözaltına alındı ve cezası kesildi.

Boynuzlarıyla kadını öldüren koç gözaltına alındı! Cezası kesildi
sudan

Sudan'ın güneyinde hayatını idame ettiren 40'lı yaşlarındaki Adhieu Chaping kadının başına gelenleri herkesi korkuttu. İddialara göre, boş arazide başıboş gezen koç, Chaping'i ölüm vuruşu adı verilen kafa vuruşlarıyla öldürdü. Sudan polisi, olayın ardından harekete geçti ve koçu gözaltına aldı. Gözaltındaki işlemlerin ardından koç mahkemeye sevk edildi ve 3 yıl hapis cezası verildi. 

Boynuzlarıyla kadını öldüren koç gözaltına alındı! Cezası kesildi

Mahkeme koçun sahiplerinin bulunmasını istedi ve koçun sahiplerinin ölen kadının ailesine 5 inek vermesi hükmedildi.

Olay hakkında konuşan görgü tanıkları, saldırgan koçun kadına saldırdıktan sonra ayağa kalkmasına izin vermediğini ve art arda kafa darbeleri indirdiğini belirtti. Hakkında hapis cezası verilen koç, Lakes kentindeki askeri kampa gönderilecek.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...