Tgrt Haber
15 Haziran 2017 12:00

Birleşik Arap Emirlikleri gemisine saldırı

Birleşik Arap Emirlikleri'ne ait bir gemiye Yemen kıyılarında füze ile saldırı düzenlendi. Saldırı Yemen'de etkili olan Husiler tarafından gerçekleştirildi. Husiler dün de Suudi Arabistan savaş gemisine saldırmışlardı.

Birleşik Arap Emirlikleri gemisine saldırı
BAE,Birleşik Arap Emrilikleri

Suudi Arabistan'ın resmi haber ajansı SPA'nın haberine göre Yemen'in Hudeyde kentindeki Muha Limanı'ndan denize açılan BAE'ye ait bir gemiye Husiler tarafından füzeyle saldırı düzenlendi.

Saldırıda geminin zarar görmediği ancak içindeki kişilerden birinin yaralandığı bildiriliyor.

Dün Suudi Arabistan gemisine saldırdılar

Yemen'de Husiler dün ülkenin batısındaki El-Muha kenti açıklarında  Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait bir savaş gemisine füze  saldırısı düzenlemişti. Husiler tarafından yağılan açıklama  Suudi Arabistan yönetimi  tarafından doğrulanmamıştı.

Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri ise El-Muha'nın  kuzeyindeki Husi mevzilerine hava saldırılarında bulunmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...