Tgrt Haber

Bir çocuğunu katletti diğeri ölü taklidi yaparak kurtuldu!

27 Temmuz 2022 16:53 - Güncelleme : 27 Temmuz 2022 17:08
Bir çocuğunu katletti diğeri ölü taklidi yaparak kurtuldu!
abd,cinayet

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde bir baba, 12 yaşındaki kızını ve küçük kardeşine bıçakla saldırdı ardından ise intihara kalkıştı. Babanın bıçaklı saldırısında küçük kardeş hayatını kaybederken 12 yaşındaki küçük kız ölü taklidi yaparak kurtuldu.

Geçtiğimiz perşembe günü Amerika'nın Florida eyaletinde korkunç bir olay yaşandı. Longwood'daki evlerinde küçük çocuğunu bıçaklayan baba ardından uyumakta olan 12 yaşındaki ablasına bıçakla saldırdı. 12 yaşındaki çocuk, babasına direnmeye çalıştı fakat sonunda birkaç bıçak yarası aldı ve ölü taklidi yapmaya başladı. 12 yaşındaki çocuk, babasının öldürdüğü küçük kardeşini bir banyoya sürüklediği, ışıkları kapatıp intihar girişiminde bulunduğunu, bunun için de bileklerini ve boğazını kestiğini anlattı.

Baba, bilincini kaybettiğinde ise 12 yaşındaki çocuk evi kanlar içinde terk etti ve annesinin çalıştığı yere kadar kilometrelerce yürüdü. Çalışanlar, hemen polise haber verdi. Yetkililer, eve ulaştı, kapıyı açan olmayınca ise tekmeleyerek açıp içeri girdiler. Eve giren ekip, öldürülen çocuğu ve intihara kalkışan babayı banyoda buldu. Hastaneye kaldırılan cani babanın durumunun kritik olduğu bildirildi.

Bir çocuğunu katletti diğeri ölü taklidi yaparak kurtuldu!

''ÖLÜM CEZASI İSTENMELİ''

Cinayet ve cinayete teşebbüsle suçlanan Bravo-Torres Pazartesi günü mahkemeye çıkacaktı, ancak acil ameliyata girmesinin ardından duruşma iptal edildi. Bravo-Torres'in avukatı Jeff Dowdy, savcıların ölüm cezasını istemesini beklediğini söyledi.

Yetkililer, korkunç olaylara rağmen küçük kızın hızlı düşünme cesaretine hayran kaldı. Bravo-Torres'in daha önce 2011 yılında karıştığı bir yerel olayın da bulunduğu bildirildi. Olayı takip eden günlerde sarsılan ve yas tutan komşular ve görevliler, o zamandan beri konutun önüne balon ve çiçekler bırakıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...