Tgrt Haber
07 Haziran 2022 12:10 - Güncelleme : 07 Haziran 2022 12:26

Balıkçının ağına takıldı! Gören şaştı kaldı: Böylesini görmedim

Rusya'da ilginç deniz varlıklarını yakalamasıyla bilinen balıkçı Roman Fedortsov'un ağına takılan son balığı görenler gözlerine inanamadı. Birçok kişi daha önce benzerini görmediğini söyledi.

Balıkçının ağına takıldı! Gören şaştı kaldı: Böylesini görmedim
balık,rusya

Rusya'nın kuzeybatısında bulunan Murmansk'ta trol üzerinde çalışan balıkçı Roman Fedortsov'un ağına takılan balık görenleri hayrete düşürdü. Özellikle derin denizlerde avlanan balıkçı Roman, trol gemisiyle gezdiği sırada ağına oldukça ilginç bir balık takıldı. Balığı ağda görür görmez bir farklılık olduğunu anlayan Roman, hemen balığı özel bir kovaya aldı.

Roman, daha önce benzerini görmediği balığın gözlerindeki ve pullarındaki ilginçliğe vurgu yaparak sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Sosyal medya kullanıcılarının görünce büyük bir şaşkınlık yaşadığı balığın fotoğrafı kısa sürede viral haline geldi. Binlerce beğeni alan ilginç balığa yüzlerce de yorum yapıldı.

Balıkçının ağına takıldı! Gören şaştı kaldı: Böylesini görmedim

Denizlerdeki ürkütücü varlıkları yakalamasıyla bilinen Roman Fedortsov, bu balığın kendisi için de bir ilk olduğunu ve daha önce böyle bir balık tutmadığını dile getirdi. Roman Fedortsov daha önce yakaladığı birbirinden ilginç balıklar ve deniz varlıkları bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...