Tgrt Haber
09 Kasım 2021 09:30

Aylarca çalıştı aldığı ücret 10 kuruş olunca soluğu TikTok’ta aldı

ABD’de yaşayan bir kadın 6 hafta çalıştığı restoranda yaptığı mesainin karşılığından toplamda sadece 1 cent (10 kuruş) bahşiş alınca soluğu sosyal medya platformu TikTok’ta aldı.

Aylarca çalıştı aldığı ücret 10 kuruş olunca soluğu TikTok’ta aldı
ABD,Bahşiş,Restoran,TikTok,Sosyal medya

ABD’de hizmet sektöründe çalışan bir kadın günlerce çalışmasının karşılığında aldığı bahşişle neye uğradığını şaşırdı. 6 haftalık yoğun bir çalışma mesaisinin ardında müşteriler tarafından bırakılan bahşişlerden payına sadece 1 cent (10 kuruş)  yattığını gördü.
Bu olaydan sonra şaşkınlığını gideremeyen kadın kendini sosyal medya platformu olan TikTok’ta buldu.

HİZMET SUNANLARA BAHŞİŞ VERİN!

TikTok hesabı üzerinde bir video paylaşan kadın, kazandığı maaş bordrosunun görüntülerinin paylaşarak insanlara ‘Hizmet sunanlara bahşiş verin!’ diyerek çağrıda bulundu. Kadın yaptığı paylaşımda, Bu bir hizmet sektörü çalışanının yaşamı, 6 haftalık 'ödeme'... Siz hizmet sunanlara bahşiş verin!" ifadelerini kullandı. Bu paylaşım kısa süre içinde sosyal medyada viral oldu.

Aylarca çalıştı aldığı ücret 10 kuruş olunca soluğu TikTok’ta aldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...