Tgrt Haber
24 Nisan 2024 14:36 - Güncelleme : 24 Nisan 2024 14:59

Atlar binicilerini fırlatıp firar ettiler ortalık kan gölü oldu! Polis, ordu seferber

İngiltere'nin başkenti Londra'da atlar, binicilerini sırtlarından fırlatıp firar ettiler. Caddede hızla koşan atlar, arabalara, otobüslere çarptılar. O anlara tanık olanlar yaşananları bir bir anlattılar.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri

Londra'da egzersiz sırasında atlar binicilerini fırlatıp kaçtılar. Sabah 08.40 sıralarında atlar, günlük egzersizleri için gezinti halindeyken huzursuzlanmaya başladılar. Ardından atlardan biri çift katlı bir otobüse çarptı ve aracın ön camı kırıldı.

O anlara tanık olan bir kişi, atın arabaya çarptıktan sonra yere düştüğünü, askerin acı içinde çığlık attığını söyledi.

Atlar binicilerini fırlatıp firar ettiler ortalık kan gölü oldu! Polis, ordu seferber - 1. Resim

Diğer at ise siyah bir taksiye çarptı.

''ARABANIN HER YERİNDE KAN VARDI''

Olaya tanık olan Bashir Aden, şunları söyledi: "Atın bir arabaya çarpmasının ardından bir askerin sokağa düştüğünü gördüm. Biri polisi aradı. Adam sert bir şekilde yere çarptı, acı içinde çığlık atıyordu. Park edilmiş arabanın her yerinde kan görebiliyordunuz."

Gümüş renkli bir aracın da hasar aldığı ve iki arka camının kırıldığı bildirildi.

Atlar binicilerini fırlatıp firar ettiler ortalık kan gölü oldu! Polis, ordu seferber - 2. Resim

POLİS VE ORDU SEFERBER OLDU

Yaşanan şoke edici olayın ardından Buckingham Sarayı Yolu kapatıldı.

Met Polisi şunları söyledi: "Şu anda Londra'nın merkezinde başıboş dolaşan bir dizi atın farkındayız ve bunların yerini tespit etmek için Ordu dahil meslektaşlarımızla birlikte çalışıyoruz."

Atlar Victoria sokaklarında koştular ve Limehouse yakınındaki otoyolda polis tarafından sakinleştirilip kontrol altına alındılar.

Atlar binicilerini fırlatıp firar ettiler ortalık kan gölü oldu! Polis, ordu seferber - 3. Resim

OLAYDA 5 KİŞİ YARALANDI

Öğle saatlerinde gelen resmi açıklamada, ordu ve polisin ortak operasyonu kaçak atların yakalandığı ve olayda 5 kişinin yaralandığı duyuruldu. Yakalanan atların veterinere götürüldüğü ve durumunun iyi olduğu açıklanırken yaralanan kişilerle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...