Tgrt Haber
28 Haziran 2021 13:48

Amerika'daki çöken binadan gizemli arama

Amerika Florida'da yıkılan 12 katlı binadan Jake Samuelson, gizemli aramalar aldığını iddia etti.

Amerika'daki çöken binadan gizemli arama
amerika,enkaz

Florida'da çöken 12 katlı binada 9 kişi hayatını kaybetti, 150 kişi ise hala kayıp. Jake Samuelson'ın büyükannesi ve büyükbabası da enkazda kayıp olan kişiler arasında fakat Samuelson, ailenin batık apartmanın içindeki sabit hatlarından çağrılar aldığını iddia ediyor. Samuelson, ailenin hala Arnie ve Myriam Notkin'den haber beklediğini söyledi. 

''16 ARAMA ALDIK''

The Mirror'ın haberine göre, Samuelson, büyükanne ve büyükbabasının sabit hattından arandığını ama hattın sonunda ses olmadığını söyledi.16 arama aldıklarını da sözlerine ekledi ve şunları anlattı:

"Hepimiz orada oturma odasında oturuyorduk, tüm ailem, Diane, annem ve ben şok olduk. Hiçbir şey düşünmedik sadece telefonu cevapladık. Burada olup biteni anlamaya çalışıyoruz, cevaplar almaya çalışıyoruz.” 

YAŞAM BELİRTİSİ BULUNAMADI

Kurtarma ekipleri, binanın molozlarını toplamaya devam ederken Surfside'daki yetkililer, binanın okyanus kıyısında yer aldığı, arama ekiplerinin yassı enkazda oluşmuş olabilecek hava ceplerinde hayatta kalanları keşfetme umudunun sürdüğünü söyledi. Buna rağmen, İtfaiye Şefi Alan Cominsky Pazar günü ekiplerin henüz herhangi bir yaşam belirtisi bulamadığını söyledi. Cominsky, "Bu son derece zor bir durum" dedi.

İki büyük vinç, enkazı kaldırmak için çalışıyor. Miami-Dade Belediye Başkanı Daniella Levine Cava, Champlain Towers South'un ayakta kalan kısımlarının yanında uzanan çok katlı parçalanmış beton ve metal enkaz yığını üzerinde her zaman altı ila sekiz ekibin çalıştığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...