Tgrt Haber
30 Ağustos 2022 14:20 - Güncelleme : 30 Ağustos 2022 14:30

Oğlunu ‘yetersiz beslemekle’ suçlanan vegan anneye ömür boyu hapis!

ABD’denin Florida eyaletinde küçük yaştaki çocuğunun yetersiz beslenmeden kaynaklı ölümü nedeniyle vegan anne yargılandı. 39 yaşındaki Sheila O'Leary çıkarıldığı mahkemece oğlunu ‘yetersiz beslenmeden ölümü’ suçlaması ile ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Oğlunu ‘yetersiz beslemekle’ suçlanan vegan anneye ömür boyu hapis!
abd,vegan,hapis

ABD’de küçük yaştaki oğlunun yetersiz beslenmeden kaynaklı ölümü nedeniyle vegan anne hakim karşısına çıktı. ABD’nin Florida eyaletinde küçük yaştaki oğlunun yetersiz beslenmeden kaynaklı ölümü nedeniyle “cinayetten” hüküm giyen 39 yaşındaki vegan Sheila O’Leary, çıkarıldığı mahkemece ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

BİRÇOK SUÇTAN HAPSE ATILMIŞTI

Sıkı bir vegan diyet uygulayan Sheila O’Leary, birinci derecede cinayet, ağırlaştırılmış çocuk istismarı, ağırlaştırılmış adam öldürme, çocuk istismarı ve iki kez çocuk ihmali ile suçlanmış ve hapse atılmıştı.

EŞİ DE CEZA ALABİLİR

Eşi Ryan Patrick O’Leary’nin de hapiste tutulduğu belirtilirken onun da ömür boyu hapis cezasına çarptırılması gündemde. Olayı soruşturan müfettişler, ailenin sadece çiğ meyve ve sebze yediğini, ancak çiftin yürümeye başlayan çocuğun anne sütüyle beslendiğini söyledi

7 AYLIK BEBEK KADAR GELİŞMİŞ

Polis raporuna göre, hayatını kaybeden 18 aylık erkek çocuk 17 kiloydu ve Eylül 2019’da hayatını kaybettiğinde sadece yedi aylık bir bebek büyüklüğündeydi. Müfettişler, çiftin yetersiz beslenen 3, 5 biri de 11 yaşlarında olan 3 çocuğu daha olduğunu söyledi.

Mahkeme kayıtlarına göre Virginia’da daha önce yaşanan benzer bir yetersiz beslenme vakasında bir başka çocuk biyolojik babasına teslim edilmişti.

Oğlunu ‘yetersiz beslemekle’ suçlanan vegan anneye ömür boyu hapis!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...