Tgrt Haber
18 May 2023 14:18 - Güncelleme : 18 May 2023 14:32

ABD'de Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan'ın evine giren kişi yakalandı

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan'ın evine hırsız girdi. Geçtiğimiz ay Sullivan'ın evine giren kişinin nasıl girdiği ise anlaşılamadı. FBI hırsızın, üst düzey güvenlik önlemleriyle korunan eve nasıl girdiğini araştırıyor. 

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
ABD'de Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan'ın evine giren kişi yakalandı
abd,jake sullivan

ABD Ulusal Güvenlik DanışmanıJake Sullivan’ın evine Nisan ayı sonlarında bir kişi, evine izinsiz girdi. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor. Sarhoş olduğu anlaşılan kişinin yerel saatle 03.00 sıralarında kapıdaki güvenlik güçlerine görünmeden içeriye girdikten sonra Jake Sullivan ile karşılaştığı belirtildi. Sullivan evi terk etmesini söyledi.

Amerikan medyasına konuşan polis, kapıdaki gizli servis yetkililerinin şahsı fark etmediklerini ve Jake Sullivan’ın onlara durumu bildirmesiyle öğrendiklerini ifade etti. “Koruma protokollerimizde en ufak bir sapma kabul edilemez” açıklaması yapan Gizli Servis, olayla ilgili soruşturma başlattı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, incelemeler sonucu şahsın sarhoş olduğu tespit edildi.

ABD'DE İLK DEĞİL

Geçtiğimiz yıl, Meclis Sözcüsü Nancy Pelosi'nin kocası Paul Pelosi, San Francisco'daki evinde eşi olmadığı bir gün çekiçle saldırıya uğramıştı. Bu haftanın başlarında ise, Demokrat Virginia Partisinden bir kongre üyesinin ofisinde bir adam beysbol sopasıyla 2 personele saldırdı. Minnesota Demokrat milletvekili Angie Craig de evinin önünde yumruklu saldırıya uğramıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...