Tgrt Haber
18 Temmuz 2022 08:27 - Güncelleme : 18 Temmuz 2022 09:36

ABD’de alışveriş merkezinde silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var

ABD'de Indiana eyaletine bağlı Indianapolis kentinde bir alışverişe merkezine düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişinin öldüğü ve 2 kişinin yaralandığı bildirildi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
ABD’de alışveriş merkezinde silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var
abd,silah,saldırı

Bireysel silahlanmanın tartışıldığı ABD’de ‘silahlı saldırılara’ bir yenisi eklendi. ABD'de Indiana eyaletine bağlı Indianapolis Greenwood Park Alışveriş Merkezi'nde silahlı saldırı düzenlendi. İlk incelemelerde saldırıda 2 kişinin öldüğü duyurulurken Indianapolis Polis Departmanı Şefi Jeff Ison, daha sonra 22 yaşındaki bir kişinin düzenlediği saldırıda ölü sayısının 4 olduğunu açıkladı.

2 KİŞİ YARALANDI

Saldırganın da orada bulunan sivil ve silahlı bir kişi tarafından vurularak öldürüldüğünü belirten Ison, 2 kişinin de yaralandığını belirtti. Ölenler arasında 12 yaşındaki bir kız çocuğunun da bulunduğunu kaydeden Ison, olaya ve saldırgana ilişkin incelemenin sürdüğünü aktardı. Ison, saldırının nedeninin henüz bilinmediğini, alışveriş merkezinin tuvaletinde şüpheli bir çantaya polis tarafından incelenmek üzere el konulduğunu ifade etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...