Tgrt Haber
23 Aralık 2021 16:26 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Trabzonspor'da Edgar IE ve Vitor Hugo şoku

Trabzonspor savunma oyuncuları Edgar le ve Vitor Hugo'nın sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yaptı. Bordo-mavili kulüp, Edgar le için ameliyat planlandığını duyurdu.

Trabzonspor'da Edgar IE ve Vitor Hugo şoku
Trabzonspor,,Edgar IE,,Vitor Hugo,,sakatlık

Trabzonspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven, Altay maçında sakatlanan Edgar Ie'nin sağ diz ön çapraz bağında kopma ve iç yan bağında ikinci derede yırtık tespit edildiğini ve oyuncunun ameliyatının planlandığını bildirdi.

EDGAR IE AMELİYAT EDİLECEK

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven, iki oyuncu için yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
Salı günü oynadığımız karşılaşmada sağ dizinden sakatlanan Edgar IE’nin bugün çekilen MR’ında sağ diz ön çapraz bağında kopma ve iç yan bağında ikinci derede yırtık olduğu tespit edilmiş olup futbolcumuzun ameliyatı planlanmaktadır. Antrenmanda sol kalçasında zorlanma oluşan Vitor Hugo’nun ise çekilen MR’ında sol uyluk arka adalesinde birinci derece kas yaralanması tespit edilmiş olup futbolcumuzun tedavisine başlanmıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...