Tgrt Haber
29 Ocak 2022 14:48 - Güncelleme : 16 Mart 2022 13:10

Yaprak Medine Kimdir?

Yalnız Kurt dizisinde "Mira" karakterini oynayan oyuncu Yaprak Medine, dizinin tanıtımı yapıldıktan sonra birçok hayranı tarafından araştırılmaya başlandı. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde performansı oldukça beğinilen Yaprak Medine'nin oynadığı dizileri ve biyografisini haberimizden okuyabilirsiniz...

Yaprak Medine Kimdir?
dizi,yalnız kurt,yaprak medine

"Yaprak Medine kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde oynadı?" sorularının cevabı, Yalnız Kurt dizisinin izleyicileri tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Reyting rekorları kıran yeni dizi Yalnız Kurt'un oyuncu kadrosu, konusu araştırılmaya devam ederken; dizinin Mira'sı Yaprak Medine'nin hayatına dair merak edilenler haberimizde...

Yaprak Medine Kimdir?

YAPRAK MEDİNE KİMDİR?

Yalnız Kurt dizisinde Mira karakterini canlandıran Yaprak Medine, 2022 yılı itibari ile 25 yaşındadır. 1997 yılında İstanbul'da dünyaya gelen fotomodel, reklam-dizi film oyuncusu ve Instagram fenomeni olan Yaprak Medine, oyunculuk eğitimini de tamamlayarak farklı projelerde yer almaktadır. Çeşitli reklam filmlerinde yer alan ve kısa bir video film deneyiminin ardından, 2020 yılında çekimlerine başlanan "Menajerimi Ara" dizisinde Beren karakterini oynamıştır. 

  • Yalnız Kurt - Mira - Televizyon Dizisi - 2022
  • Menajerimi Ara - Beren - Televizyon Dizisi - 2020
  • Gazapizm: Ölüler Dirilerden Çalacak - Kısa Video Film - 2018

Yaprak Medine Kimdir?

YALNIZ KURT MİRA KARAKTERİ KİMDİR, HİKAYESİ NE?

Yalnız Kurt dizisinde Mira karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan Yaprak Medine, dizide kendini şu sözlerle tanımlıyor:

"Tam adım Semiramis Myers Hanzade… Babam Amerikalı… Hanzade soyadını da annemden aldım; annem saray soyundan geliyor. Dedesi, sarayın damatlarındanmış; Padişah'a ihanetle suçlanıp sürgün edilmiş. Bir yanım Amerikalı, bir yanım Türk, ama ruhum haymatlos; hiçbir ülkeye, hiç kimseye gönül bağım yok. Sadakatim sadece ve sadece Golyat'a..."

YALNIZ KURT DİZİSİNİN KONUSU

"Golyat", ülkelerin sınırlarını değiştiren, ülkeleri küçük parçalara bölen, hükümetleri darbeyle devirip kendi yandaşı olan kukla hükümetlerle yola devam eden, ekonomik tetikçilik yapan, etnik ayrımcılığı körükleyip iç karışıklıklar çıkaran, Allah adıyla insanları ağına düşürüp aldatan, terör örgütleri ve cemaatler kuran, var olan mevcut terör örgütlerini kendi amaçları doğrultusunda taşeron olarak kullanan küresel emperyal bir güçtür. Golyat’a karşı verilen mücadelenin destansı hikayesi, Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutmaya hazırlanırken; geçmiş dönem darbeleri, cinayetleri, anarşi ve terör olayları işlenecek.

YALNIZ KURT DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Cihan Ünal'ın da kadrosunda yer aldığı ve yayınlandığı ilk bölümü ile izleyicileri ekrana kilitleyen Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları:

  • Cihan Ünal
  • Deniz Evin
  • Kürşat Alnıaçık
  • Damla Colbay
  • Murat Han 
  • Polat Bilgin
  • Hasan Denizyaran
  • Yaprak Medine
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...