Tgrt Haber
31 Ocak 2022 10:57 - Güncelleme : 16 Mart 2022 11:17

Aycan Yanaç Kimdir?

Survivor All Star 2022'nin Ünlüler takımında yer alan yarışmacılarından Aycan Yanaç sakatlandıktan sonra diskalifiye iddiaları ile gündeme gelmişti ve son bölümde, Aycan Yanaç'ın yarışmadan ayrılmaya karar verdiği açıklandı. Yarışmanın sıkı takipçileri, Aycan Yanaç'ın yaşını, boyunu, nereli olduğunu ve kariyer geçmişini araştırmaya başladı. Peki, Survivor Aycan kimdir? Aycan Yanaç kaç yaşında, yarışmadan neden ayrıldı? Survivor Aycan'a ne oldu? İşte, detaylar...

Aycan Yanaç Kimdir?
aycan yanaç,survivor,tv8,acun ılıcalı

Survivor Ünlüler takımında yer alan Aycan Yanaç, yarışmadan ayrılması ile gündeme geldi, hayatı merak edilenler arasında yerini aldı. Survivor All Star 2022 Ünlüler Takımı oyuncularından Aycan Yanaç kimdir, nereli, kaç yaşında? Aycan Yanaç'ın boyu kaç, burcu nedir? Aycan Yanaç'a dair detaylar haberimizde...

SURVIVOR AYCAN YANAÇ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

21 Kasım 1998 yılında Almanya'nın Nünberg şehrinde dünyaya gelen ve 2022 yılı itibari ile 24 yaşında olan Aycan Yanaç, oldukça başarılı bir futbolcudur ve aslen İzmirlidir. Türkiye kadın milli takımına ilk kez 7 Nisan 2018 yılında çağrılan Aycan Yanaç, 2016 UEFA 10 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinde yer almıştır. Forvet mevkiinde oynayan Yanaç, 173 cm boyunda ve 63 kilodur.Küçük yaşlarda futbola başlayan Survivor Aycan Nünberg'de başlayan ve daha sonra Köln'de devam eden futbol kariyerini şöyle ifade etmektedir.

Aycan Yanaç Kimdir?

"Abim eski futbolcu. 3 yaşında antrenmanlara gidiyordum. 6 yaşıma geldiğimde 'takıma yazılmak istiyorum' dedim babama. 2 sene geçti hala futbolla uğraşıyorum. Notlarım da kötüydü o arada. Babam dedi ki, 'derslerini düzelt götüreceğim seni'. Ben de sürekli ders çalışmaya başladım, notlarımı düzelttim ve babam götürdü beni. Erkeklerle başladım ilk olarak 8 yaşında. İyi de gidiyordum. U-17'ye kadar çıktım, A Takım'a yükseldim, Milli Takım'a gittim. Şimdi Gaziantep'teyim."

Survivor'da yaşadıklarını sonradan izlediğinde verdiği tepkilere şaşırdığını fakat ada şartlarında insanın değişebildiğini ifade eden Aycan Yanaç, bazen kendini yalnız hissettini fakat sonrasında arkasında büyük bir ailesi olduğunu hatırladığını belirtiyor. 

24 yaşındaki Aycan Yanaç, akrep burcudur ve bekardır . 

SURVIVOR AYCAN NEDEN YARIŞMADAN AYRILDI?

Acun Ilıcalı, konseyde Aycan Yanaç hakkında açıklama yaptı ve Survivor şartlarının zorlayacılığının altını çizdi. Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümünden Aycan'ın son kararı hakkında bilgi veren Ilıcalı Aycan Yanaç hakkında şunları söyledi:

"Aycan şartlara daha fazla dayanamadı ve ayrılma kararı aldı. Aycan bugünden itibaren Survivor'da olmayacak. Aycan çok sevdiğim birisi. Daha önce de benzer şeyi yaşamıştı"

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...