Tgrt Haber

Sakla Beni Naz kimdir? Asude Kalebek yer aldığı diziler, biyografisi

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
14 Mart 2024 21:10 - Güncelleme : 14 Mart 2024 21:15
Sakla Beni Naz kimdir? Asude Kalebek yer aldığı diziler, biyografisi
Asude Kalebek, Sakla Beni Naz, Dizi Karakteri

Asude Kalebek'in canlandırdığı Sakla Beni Naz karakteri merak konusu! Sakla Beni Naz kimdir? Sakla Beni Naz dizisinin dikkat çeken karakterlerinden biri olan Sakla Beni Naz'ı canlandıran Asude Kalebek, gündemde. Peki, Asude Kalebek kimdir?

Asude Kalebek'in canlandırdığı Sakla Beni Naz karakteri merak konusu! Sakla Beni Naz kimdir? Asude Kalebek son günlerin merak edilen isimlerinden. Sakla Beni Naz dizisinin dikkat çeken karakterlerinden biri olan Sakla Beni Naz'ı canlandıran Asude Kalebek, gündemdeki yerini koruyor. Peki, Asude Kalebek kimdir?

ASUDE KALEBEK KİMDİR?

Asude Kalebek, 18 Haziran 1999 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. İstanbul Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrenimine devam eden genç oyuncu, ilk dizi deneyimini 2021 yılında Netflix'in Türk yapımı dizilerinden biri olan "Kulüp"te yaşadı. Kulüp dizisindeki başrol karakteri Raşel'i canlandırarak dikkatleri üzerine çeken Kalebek, yeteneği ve performansıyla izleyicilerin takdirini kazandı.

Sakla Beni Naz kimdir? Asude Kalebek yer aldığı diziler, biyografisi - 1. Resim

ASUDE KALEBEK YENİ PROJELERİ NE ZAMAN?

Asude Kalebek'in Sakla Beni Naz karakteriyle ekrana gelmesi, onu daha geniş bir izleyici kitlesiyle buluşturdu. Sakla Beni Naz dizisindeki performansıyla da adından söz ettiren genç oyuncunun kariyeri ve yaşamı merakla takip ediliyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...