Tgrt Haber
18 Ekim 2023 10:33 - Güncelleme : 18 Ekim 2023 13:16

Fenerbahçe, Panathinaikos'u devirdi, ortalık bir anda karıştı! Ergin Ataman polise şikayet etti

THY EuroLeague’in 3. haftasında Fenerbahçe Beko, Yunanistan ekibi Panathinaikos’u evinde 83-69 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko'nun oyuncusu Scottie Wilbekin ve Panathinaikos oyuncusu Kostas Sloukas arasında gerginlik yaşandı. Yunan ekibinin koçu Ergin Ataman da Fenerbahçe taraftarının hedefindeydi. İşte detaylar...

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe, Panathinaikos'u devirdi, ortalık bir anda karıştı! Ergin Ataman polise şikayet etti
Fenerbahçe Beko,Panathinaikos,THY EuroLeague,Ergin Ataman

THY EuroLeague’in 3. haftasında Fenerbahçe Beko, sahasında Yunan ekibi Panathinaikos ile karşı karşıya geldi.

Sarı-lacivertliler müsabakaya Nick Calathes, Marko Guduric, Dyshawn Pierre, Nigel Hayes-Davis ve Johnathan Montley ilk beşiyle başladı. Konuk takım ise Kostas Sloukas, Jerian Grant, Marius Grigonis, Juancho Hernangomez ve Mathias Lessort ilk beşiyle parkeye çıktı.

Mücadelenin ilk periyodunu Fenerbahçe, Johnathan Montley, Nick Calathes ve Marko Guduric’in sayılarıyla 27-9 galip kapattı. Sarı-lacivertliler, ikinci çeyrekte de üstün oyununu sürdürerek devreye 43-28’lik skorla önde girdi. Üçüncü periyotta hücumda bulduğu pozisyonları iyi değerlendiren Fenerbahçe, çeyreği 67-45 önde tamamladı. Sarı-lacivertli ekip, son periyotta ise oyun üstünlüğünü koruyarak maçtan 83-69’luk skorla galip ayrıldı.

MAÇ SONU SİNİRLER GERİLDİ

Fenerbahçe Beko - Panathinaikos maçının sonra ermesi ile bir anda ortalık karıştı.

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Kostas Sloukas ile Scottie Wilbekin arasında yaşanan ve fiziksel müdahaleye dönen gerginlik sonrası Sloukas ve takım arkadaşları Fenerbahçeli oyuncuların olduğu bölgeye doğru söylemlerde bulundu.

FENERBAHÇE TARAFTARINDAN ESKİ OYUNCULARINA TEPKİ

Panathinaikos oyuncusu Sloukas, Fenerbahçe oyuncularının olduğu bölgeye doğru gitmek isterken iki taraftan da araya giren oyuncular sayesinde bu olay büyümeden engellendi.

Maçtan sonra yaşanan gerginliğin ardından Fenerbahçe taraftarları, eski oyuncuları Sloukas'a tepki gösterdiler. Salondan çıkarken taraftarın tepkisiyle karşılaşan Yunan yıldız tribünlere yönelik el hareketi yaptı ve gerginliğin daha da tırmanmasına neden oldu.

Fenerbahçe, Panathinaikos'u devirdi, ortalık bir anda karıştı! Ergin Ataman polise şikayet etti

ERGİN ATAMAN'A BÜYÜK TEPKİ

Ergin Ataman, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda Fenerbahçe karşısına çıkarken beklenildiği gibi büyük tepkilerle karşı karşıya kaldı.

Mücadele öncesinde de bunları beklediğini aktaran deneyimli çalıştırıcı, maç boyu Fenerbahçe taraftarlarının hedefindeydi. Fenerbahçe taraftarı, Ergin Ataman'a yönelik tezahüratlarını karşılaşma boyunca sürdürdü.

ATAMAN POLİSE ŞİKAYET ETTİ

Panathinaikos'un koçu olarak Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yer alan Ergin Ataman, kendisine yönelik kötü tezahüratlarda bulunan taraftarların olduğu bölümü polise şikayet etti. Sonrasında Fenerbahçe tarafından yöneticiler de gelerek o bölümdeki taraftarları uyardı.

DIMITRIS ITOUDIS: “BUGÜN İYİ OLAN TARAF BİZDİK” 

Panathinaikos’u 83-69 mağlup ettiği mücadelenin ardından Fenerbahçe Beko’nun koçu Dimitris Itoudis basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Sözlerine takımını tebrik ederek başlayan Itoudis, “Bugün iyi olan taraf bizdik. Çok iyi başladık. Maç planını en iyi şekilde uyguladık. Çok iyi bir takım olan rakibimizi kontrol ettik. Ribaundlarda daha iyiydik, boş atışlar bulduk, tempoyu belirleyen taraf bizdik. Valencia maçı sonrasında güzel bir galibiyet oldu. Taraftarlarımız müthiş bir destek verdi. Şimdi yaklaşık 40 saat sonra yeni bir maçımız var. Ona adapte olacağız” ifadelerini kullandı.

ERGİN ATAMAN: “SAHADA KARAKTERİMİZİ GÖSTEREMEDİK”

Mücadelenin ardından Panathinaikos’un koçu Ergin Ataman basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çok fazla hata yaptıklarını söyleyerek sözlerine başlayan Ergin Ataman, “Çok top kayıplarımız oldu. Guduric ve Wilbekin’e kolay sayılar verdik. Sahada aslında karakterimizi gösteremedik. Korkunç gibi oynadık. 20 sayı geriye düşünce de tekrar geri dönmeye çalıştık. Elimizden gelen her şeyi yaptık. 4. çeyrekte basketbolumuzu oynadık. Savaştık ama deplasman maçında Fenerbahçe’ye karşı sonucu değiştiremedik” şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...