Tgrt Haber
20 Eylül 2023 19:34 - Güncelleme : 20 Eylül 2023 19:37

Anadolu Efes’te önce kriz; sonra çözüm

Anadolu Efes’in geçen günlerde Pınar Karşıyaka ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında başantrenör Erdem Can ve gard oynayan Erten Gazi’nin diyaloğu sosyal medyada yankı uyandırdı. Spekülasyonlar üzerine Erten Gazi, sosyal medya hesabı üzerinden koçu Erdem Can ile fotoğrafını yayınlayarak ‘Birlikte’ mesajını verdi.

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Ajansspor | TGRT Haber
Anadolu Efes’te önce kriz; sonra çözüm
Anadolu Efes,,

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Anadolu Efes, Ergin Ataman’ın Yunan ekibi Panathinaikos ile anlaşmasının ardından son olarak NBA’de görev alan Erdem Can ile başantrenör olarak anlaştı.

Mavi-beyazlı ekibin başında hazırlık sürecinde medyaya olumlu mesajlar veren genç antrenörün Pınar Karşıyaka ile oynanan hazırlık maçında Erten Gazi ile yaşadığı diyalog, sosyal medyada yankı buldu.

“SEN BENİ ERGİN ATAMAN MI SANIYORSUN?”

Pınar Karşıyaka maçının 2. çeyreğinin son bölümlerinde Anadolu Efes’in koçu Erdem Can, Erten Gazi’ye sinirlenerek mola aldı ve 26 yaşındaki oyuncusuna “Sen beni Ergen Ataman mı sanıyorsun? Terbiyesiz!” sözleriyle çıkıştı.

CLYBURN’DEN TEPKİ

Koç Erdem Can’ın bu sözlerine sakatlığı nedeniyle mücadeleyi kenardan izleyen Will Clyburn de tepki gösterdi. Deneyimli oyuncu; koçuna, oyuncusuna bu şekilde davranamayacağını söyledi ve ikili bir süre konuştu.

ERTEN GAZİ’DEN BİRLİK MESAJI

3 sezondur Anadolu Efes forması giyen ve mavi-beyazlı kulüpte 4.sezonuna giren Erten Gazi, sosyal medya hesabı üzerinden takımın yeni koçu Erdem Can ile aralarında sorun olmadığını ifade eden bir gönderi yayınladı. Gazi; gönderisinde birlikte oldukları bir fotoğrafı paylaşarak, ‘Together’ (Birlikte) yazılı metin yayınladı.

Anadolu Efes’te önce kriz; sonra çözüm

Yaşanan diyaloğun 2 gün ardından Anadolu Efes’in 2023-24 EuroLeague Medya Günü’nde Ajansspor’a konuşan Erten Gazi, yeni koçu hakkında, “Erdem hocamız takımdaşlığa önem verdiğini bize ilk günden beri gösterdi. Bu yılki mottumuz “Together” yani birlikteyiz. Bu yolda kesinlikle önemli adımların atıldığını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ajansspor | TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...