Tgrt Haber
13 Nisan 2024 11:40 - Güncelleme : 13 Nisan 2024 11:54

Yargı dizisinin yeni bölümü 14 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak

Televizyon ekranlarının popüler dizilerinden biri olan Yargı'nın yeni bölümünün ne zaman olduğu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Birçok izleyici Yargı'nın bu hafta var mı, yok mu olduğunu araştırıyor. Detaylar, haberimizdedir.

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT Haber
Yargı dizisinin yeni bölümü 14 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak

Kanal D ekranlarında yayınlanan başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in yer aldığı Yargı dizisinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. İzleyiciler dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. İşte, detaylar...

YARGI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yargı dizisi bayram tatili nedeniyle 7 Nisan 2024 Pazar akşamı yayınlanmamıştı. Kanal tarafından dizinin yeni bölümünün ise 14 Nisan 2024 Pazar akşamı yayınlanacağı açıklandı. 

Yargı dizisinin yeni bölümü 14 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak - 1. Resim

YARGI SON BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Yargının son bölümünde Ilgaz emniyettekiler ile birlikte Tuğçe'nin olay yerini bulmuştu. Detayların peşine düşen Ilgaz bütün büroyu seferber etmişti. Eren'in ise emniyetten ve olası tüm gelişmelerden bağı kesilmişti. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...