Tgrt Haber
27 Ocak 2022 11:43

Tom Odell İstanbul konseri ne zaman, nerede? Dünyaca ünlü indie pop sanatçısı Tom Odell İstanbul’a geliyor!

Tom Odell İstanbul konseri, en sık araştırılan konular arasında yerini aldı. Dünyaca ünlü indie pop sanatçısı Tom Odell, hayranlarıyla yeniden İstanbul’da buluşacak. 2013 yılında ‘Another Love’ şarkısı ile tüm listeleri alt üst eden İngiliz şarkıcı Tom Odell hayranları, ünlü sanatçının İstanbul’da vereceği konserin ne zaman ve nerede yapılacağını merak ediyor. İnternet üzerinden yoğun bir araştırma yapılan konser için “Tom Odell İstanbul konseri ne zaman, nerede?”, “Tom Odell İstanbul’a ne zaman geliyor?” sorularına cevap aranmaya başladı.

Tom Odell İstanbul konseri ne zaman, nerede? Dünyaca ünlü indie pop sanatçısı Tom Odell İstanbul’a geliyor!
tom odell,,konser,

Dünyaca ünlü indie pop sanatçısı Tom Odell İstanbul’a geliyor! 2013 yılından itibaren dünyaca ünlenen ve çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Tom Odell, hayranlarıyla yeniden İstanbul’da buluşacağı günü bekliyor. Daha önce de İstanbul’da konser veren ünlü sanatçının hayranları, yeniden bu heyecanı yaşayacak olmanın mutluluğu içindeler. Konsere dair tüm detayları öğrenmek isteyen vatandaşlar, internet üzerinden yoğun bir araştırma yapmaya başladı. Peki Tom Odell İstanbul konseri ne zaman?, Tom Odell İstanbul’a ne zaman geliyor? Tom Odell konseri İstanbul’da nerede olacak? İşte tüm detaylar…

TOM ODELL İSTANBUL KONSERİ NE ZAMAN?

İngiliz söz yazarı ve şarkıcı Tom Odell, İstanbul’da yeniden konser vereceği günü bekliyor. 2019 Şubat ayında Zorlu PSM’de vermiş olduğu konserin biletleri haftalar öncesinden tükenmiş ve çok sayıda hayranı konsere katılamamış olmanın üzüntüsünü yaşamıştı. Avrupa Turnesi kapsamında Epifoni organizasyonu ile İstanbul’da yeniden sahne alacak olan Tom Odell, geçtiğimiz yıl çıkan son albümü ‘Monsters’ten romantik şarkılarını Türk hayranları için seslendirecek. Konserin ne zaman yapılacağı büyük bir merak konusu iken net tarih belirlendi.
2013 yılında ‘Another Love’ ile tüm dünya listelerini alt üst eden Tom Odell, Leonard Cohen, Bob Dylan ve Elton John şarkılarını dinleyerek büyüdüğünü dile getirmişti. Geçtiğimiz yıl son albümünü çıkarmış olan ünlü sanatçının, dünya genelinde büyük bir hayran kitlesi mevcut. Türkiye’de de oldukça sevilen Odell, 2019 yılında Türk hayranlarıyla İstanbul’da buluşmuştu. Yeniden büyük bir heyecanla beklenen Tom Odell İstanbul konseri, 1 Temmuz Cuma akşamı gerçekleştirilecek. 

Tom Odell İstanbul konseri ne zaman, nerede? Dünyaca ünlü indie pop sanatçısı Tom Odell İstanbul’a geliyor!

TOM ODELL KONSERİ NEREDE OLACAK?

‘Billboard’ dergisinin müziği için ‘duygusal, işlenmemiş ve Jeff buckley ile karşılaştırılabilecek kadar dingin’ şeklinde tanımlayan ve BRIT Awards sahibi olan Tom Odell,  2019 yılında Türk hayranlarıyla İstanbul’da buluşmuştu. Yeniden İstanbul’da yapacağı konserle hayranlarıyla buluşacağı günü bekleyen Odell, 1 Temmuz 2022 Cuma akşamı yapılacağı bildirilen konserini KüçükÇiftlik Park’ta icra edecek.

TOM ODELL KİMDİR?

24 Kasım 1990 tarihinde İngiltere’de dünyaya gelen Thomas Peter Odell, söz yazarı ve şarkıcıdır. Hava yolları pilotu bir baba ile ilkokul öğretmeni bir annenin çocuğudur. Bir kız kardeşe sahip olan Odell, çocukluğunun belirli bir kısmını Yeni Zelanda’da geçirmiştir. Seaford College’de eğitim hayatına başlayan Tom Odell, 7. Sınıftayken piyano öğrenmeye, 13 yaşında ise kendi şarkılarını yazmaya başlamıştır. 18 yaşında İngiltere’de bulunan York Üniversitesi2ne gitme planlarını bir kenara bırakarak Liverpool’da bir müzik üniversitesi kazanmak için çalışmaya başlamıştır. Bazı zamanlar Lonfra’da sahne alan ve müzik okullarına reklam veren Odell, Brighton Institute of Modern Music’de okumaya başlamış, 2010 yılında ise ‘Tom and The Tides’ adında bir müzik grubu kurmuştur. ‘Spider’ isimli ilk şarkısını bu grupla Brighton Institute of Modern Music okulunun öğrenci albümü için kaydetmiştir. Fakat Odell, daha sonra kariyerine solo olarak devam etme kararı almıştır.

2012 yılında çıkarmış olduğu ‘Songs From Another Love’ EP’si ile müzik kariyerine başlamıştır. 2013 yılında BRITs Award’da ‘Eleştirmenlerin Seçimi’ ödülünü alan ünlü sanatçının ilk stüdyo albümü ise ‘Long Way Down’dur. 24 Haziran 2013 tarihinde yayınlanmış olan bu albümün ardından 10 Haziran 2016 tarihinde ise ‘Wrong Crowd’ isimli ikinci albümünü satışa çıkarmıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...