Tgrt Haber
18 Aralık 2019 18:01

Telefon Temizleyici Antivirus Programları / Telefonlara En İyi Antivirüs Programları

Günümüzün modern dünyasında ellerimizden hiç düşürmediğimiz telefonlar artık hayatımızın merkezinde tamamen yer almaya başladı. Öyle ki telefonlarla her şeyi yapabiliyor, her şeye ulaşabiliyoruz. Tabiatıyla bu zaafı kullanmak isteyen bazı art niyetli insanlar telefonlarda kullanmış olduğunuz şifre, mail ve belgelere ulaşmak için trojen ve virüslerle gizli belgelerinizi çalmaya çalışabiliyorlar. İşletim sistemi fark etmeksizin cep telefonunuzun güvenliğini arttırmak için antivirüs programı kullanmanızda elbette fayda vardır. Bu makalemizde “Telefon için en iyi virüs programı hangisi, Android virüs temizleme programı indir, En iyi mobil antivirüs programı 2019, Cep telefonu virüs temizleme programı indir, Telefon virüs temizleyici indir, En iyi android virüs programı 2019, En iyi ücretsiz antivirüs programı, Virüs temizleme android, Telefon Temizleyici antivirüs programları, Telefonlar için en iyi antivirüs programları” başlığı altında merak ettiğiniz tüm sorulara cevaplar bulacaksınız. Keyifli okumalar.

Telefon Temizleyici Antivirus Programları / Telefonlara En İyi Antivirüs Programları
Akıllı telefon temizliği nasıl,Android hızlandırma,Telefon için en iyi virüs programı hangisi,Android virüs temizleme programı indir,En iyi mobil antivirüs programı 2019,Cep telefonu virüs temizleme programı indir,Telefon virüs temizleyici indir,En

İşte kullanıcıların mutlaka göz ardı etmemesi gereken en iyi Android antivirüs programları...

Telefon Temizleyici Antivirus Programları / Telefonlara En İyi Antivirüs Programları

Hi Security

Farklı bir temizleme ve bakım uygulaması sunan program gereksiz dosyaları temizleyici, antivirüs ve telefonun pil ömrünü güçlendirici bir programa sahiptir. Uygulama telefonun genel olarak tüm özelliklerini görüntüleyen bir arayüze sahip. Bu özelliği telefonunuzun performansını arttırmaya yönelik çalışıyor. 

Özellikler:

Bulut tabanlı virüsten koruma seçenekleri

Hassas uygulamaları kilitlemek için uygulama kilidi seçenekleri

Wifi güvenlik ve wifi hız testi seçenekleri 

sunuyor..

Telefon Temizleyici Antivirus Programları / Telefonlara En İyi Antivirüs Programları

Norton Clean 

Güvenilir bir virüs temizleme şirketi olan Norton’un iyi bir performans sergilediğini bilgisayar kullanan birçok insan adını duyar duymaz bilecektir. Elbette Norton da Android telefonlar için temizleme ve virüsten korunma programları yapmış büyük bir firma ve bir hayli güvenilirdir.

Özellikler:

Telefonlarınızdan “karmaşayı” giderdiğini iddia ediyor.

Diğer uygulamalarda olduğu gibi, önbelleğinizi arayacak ve silecek, gereksiz dosyaları silecek ve yüklediğiniz kullanılmayan uygulamaları hızlı bir şekilde kaldırmanıza yardımcı olacağını net birşekilde ifade ediyor.

Basit bir uygulama yönetimi olan Norton'un listelerinde son kullanım, yükleme tarihi veya ne kadar depolama alanı kullandıklarına göre sıralama yapabilirsiniz.

  dijital varlıklar ekibi olarak test ettiğimiz en temiz, en parlak, en modern görünüme sahip güçlü ve hızlı bir yazılıma sahip diyebiliriz.

Telefon Temizleyici Antivirus Programları / Telefonlara En İyi Antivirüs Programları

SD Maid Sistem Temizlik Programı

Telefonunuzda birikmiş dosyalarınızı, resimlerinizi, belge ve dökümanları sildiğinizde ister istemez sildiğinizi düşünseniz bile bir takım bilgi ve belgelerin, resim ve dosyaların kırıntılarını tam anlamıyla silmeyen android telefonların bu eksikliğinin farkına varan SD Maid, telefonlarınızda kalmış tüm artıkları tertemiz eden bir özelliğe sahip.

Özellikler:

Tam teşekküllü dosya gezgini ile tüm cihazınıza göz atın ve dosyalarınızla işlem yapabilirsiniz.

Sisteminizden gereksiz dosyaları kaldırmak ve yüklü kullanıcı ve sistem uygulamalarını yönetebileceksiniz.

Önceden kaldırılmış uygulamaların kalan verilerini bulun.

Ek olarak uygulama isme, içeriğe veya tarihe göre dosyaları aratabilmek mümkün.

Galerinizdeki benzer fotoğrafları bulabilir.

Sık görüntülenenler hariç alanı temizlemek için bunları silme seçeneği sunan özelleği en çok favorimiz.

Telefon Temizleyici Antivirus Programları / Telefonlara En İyi Antivirüs Programları

Ace Cleaner 

Bakım ve temizleme uygulaması olarak ilk karşımıza çıkan program cep telefonları için de gerçekten kullanılabilecek en pratik programlardan biri. Kullanımı ve ara yüzü o kadar kullanışlı ki okuma yazma bilen çocuklar bile ne yapacağını, neyi silebileceğini hemen anlayabiliyorlar.

Ace Cleaner; Ace Clean'in, Ace Boost, Sessiz Bildirim, Pil tasarrufu ve CPU Soğutucu gibi çok güçlü özellikleri ile cep telefonunuzun performansını en üst seviyeye çıkarabilir.

Özellikler:

Otomatik olarak başlayan uygulamaları durdurmak için Ace Boost

Bildirimleri susturmak için tümleşik DND modu

Facebook için özel bir temizleme aracı

Dahili uygulama kitleme özelliği

Telefon Temizleyici Antivirus Programları / Telefonlara En İyi Antivirüs Programları

Go Speed

Go Speed, uygulamaların otomatik olarak başlatılmasını engelleyebilme özelliği ile çoğu programdan %50 daha verimli olduğu iddia edilmektedir. Aynı zamanda hafif bir Android temizleme – bakım uygulamasıdır. Gelişmiş takip analiz sistemi ile tasarlanan Go Speed programı, telefonunuzun arka planında çalışan tüm sinsi uygulamaları temizleyebilir ve durdurabilir.

Özellikler:

Bellek durumunu gerçek zamanlı olarak kontrol edeb widget

Gereksiz, önbellek ve geçici dosyaları kaldırmak için derin tarama

Sık kullanılmayan uygulamaları yönetmek için uygulama yöneticisi

Telefon Temizleyici Antivirus Programları / Telefonlara En İyi Antivirüs Programları

Droid Optimizer

Kurulu uygulamalar, indirilen dosyalar, fotoğraflar, müzikler, videolar – zamanla akıllı telefonunuz fark edilir derecede yavaşlayacaktır. Ashampoo Droid Optimizer düzenli ve tamamen otomatik bir şekilde akıllı telefonunuzdaki dağınıklığı temizler, performansı ve disk alanını tekrar kazanmanızı sağlar.

Akıllı telefonunuzla internette gezinirken, gizliliğiniz için kullanılabilecek çeşitli izler bırakırsınız. Şunu kabul edelim, yüklü uygulamalarınızın cihaz izinlerini her zaman biliyor musunuz? Ashampoo Droid Optimizer ile internet izlerinden kurtulun ve potansiyel casus uygulamaları ortaya çıkarın.

Droid Optimizer

Clean Master

Yaklaşık 1 milyardan fazla insanın kullandığı antivirüs programı çeşitli birçok özellikleri barındırıyor. Önemsiz tüm dosyaları temizleme, virüsten koruma yazılımı ile birlikte gelen program performans ve pil ömrünü de arttırır bir yazılım ile çalışmakta. 
Önemsiz dosyalar temizleme özelliği
Sistem önbelleğini, önemsiz uygulama verilerini ve reklamlardan gelen gereksiz veriler üzerine gayet etkili iş yapar.
Kaldırılan uygulamalardan geri kalan gereksiz dosyaları silmesine rağmen, fotoğraflar veya videolar gibi kişisel verileri silmez. “Charge Master” adlı ek bir özellik, durum çubuğunda pilin şarj durumunu gösterebilir.

Özellikler:

Okuduktan sonra önemsiz bildirimleri temizlemek için bildirim temizleyici.

Oyunların yükleme hızını artırmak için oyun hızlandırıcı

Sahte wifi ve yetkisiz bağlantıları tespit etmek için Wifi güvenlik özelliği

Uygulamalarınızı güvende tutmak için uygulama kilitleme programı

Clean Master

Kaspersky Mobile Antivirüs 

Kaspersky olağanüstü bir güvenlik uygulaması ve Android için en iyi antivirüs uygulamalarından biri. Uygulama içi premium özellik satın alımları olan ücretli sürümü ve ücretsiz bir sürümü vardır. Ücretsiz sürümde, kötü amaçlı yazılım ve virüslere yönelik uygulamaların manuel olarak taranması vardır.

Birinci sınıf özellikleri arasında gerçek zamanlı koruma, hırsızlık önleme, kimlik avı koruması ve temel uygulamalarınıza ekstra koruma sağlamak için bir uygulama kilidi bulunur. Sadece 30 günlük ücretsiz deneme için tüm premium özelliklere erişebilirsiniz.

Özelllikleri:

İstenmeyen ve spam aramaları engellemek için arama filtresi

Telefonun kaybolma durumuna göre Telefonumu Bul özelliği

Arka plan uygulamaları indirilen uygulamalarda kötü amaçlı yazılım olup olmadığını

kontrol eder

Virüslere, truva atlarına ve kötü amaçlı yazılımlara karşı güçlü koruma

Telefon Temizleyici Antivirus Programları / Telefonlara En İyi Antivirüs Programları

Avast Mobile Security

Google Play'de 100 milyondan fazla yüklenen Avast Mobile Security, Android'in en popüler antivirüs çözümlerinden bir tanesi. Uygulama 4,5 gibi yüksek bir puana da sahip.

Özellikler:

Saldırı ve tehtidleri yüzde yüz algılayıp yok ettiği iddia ediliyor.

Ek olarak çağrı engelleyici, kişisel fotoğrafları korumaya yönelik bir kasa,

Gereksiz dosyaları ve evrakları temizleme 

Pil  tasarrufu işlevi de ve en önemlisi de bu uygulamayı ücretsiz ama reklam destekli olarak kullanabiliyorsunuz.

Avast Mobile Security

Avira Antivirus Security 2019

Avira PC kullanan herkesin yakından bildiği bir virüs temizleme programı aslında. Fakat firma Android'de de güçlü bir koruma sunan ücretsiz bir programıyla birçok kullancının favorisi arasında.

Özellikler:

Avira Antivirus Security'nin arama - tarama motoru, zararlı yazılımların yüzde yüzünü hemen fark ediyor.

Anti-fidye yazılımı sayesinde özellikle telefonundan internet bankacılığını kullananlara tasviye ediyoruz. Çünkü milyonlarca fiyde saldırısın bilen tek program diyebiliriz.

Anti-hırsızlık araçları ve yüklü uygulamalarıyla diğer antivirüs programlarından farklı bir özelliğe sahip olduğunu gösteriyor. 

Avira Antivirus Security 2019

Bitdefender Antivirus Free

Bitdefender'ın antivirüs programı, güvenilir bir program. Normalde bu seviyede bir güvenlik uygulaması için ücret istenir fakat Bitdefender Antivirus Free, telefonunuzu üst düzey koruduğu halde bir kuruş para talebinde bulunmuyor. 

Özellikler:

Autopilot teknolojisi uygulamanın kullanımını inanılmaz kolaylaştırıyor. Bu özellik sayesinde program yapacağı işi otomatik algılayarak yapıyor. Bu algılama işi bulutta gerçekleşiyor, böylece işlemci kullanımı minimuma düşüyor ve o bir çok hantal antivirüs programlarını geçerek zirveye ulaşıyor.

Bitdefender Antivirus Free

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...