Tgrt Haber
24 Nisan 2024 20:55 - Güncelleme : 24 Nisan 2024 21:01

Taş Kağıt Makas dizisinde Süreyya karakterin Hande Ataizi oynuyor

28 Şubat 2024 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelen dizide yer alan Süreyya karakteri büyük ilgiyle takip ediliyor. İzleyiciler Süreyya Uyar kim, gerçek adı nedir sorularına cevap aramakta.

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Taş Kağıt Makas dizisinde Süreyya karakterin Hande Ataizi oynuyor

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven gibi başarılı isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin Süreyya karakteri kim araştırılıyor. 

Karakteri Hande Ataizi oynamaktadır. 

2 Eylül 1973 yılında Bursa'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan isim 1996 senesinde Mum Kokulu Kadınlar ile tanınmıştır ve ilk filmi ile Altın Portakal En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü almıştır.

1998 senesinde Ruhsar dizisi ile ünlenmeye devam eden Ataizi, Cem Davran'la birlikte sunduğu İki Kere Kiki programında yer almıştır.

2011 senesinde Dest-i İzdivaç'ı sunan isim, 2012 senesinde Benzemez Kimse Sana programında jürilik yaptı. Camdaki Kız dizisinde Cana karakterini oynayan isim çeşitli projelerde adından söz ettirmeye devam ediyor.

Benjamin Harvey ile evlenmiştir ve 2014 senesinde Aslan Leon doğmuştur. İkili, 2018 senesinde yollarını ayırdı.

Taş Kağıt Makas dizisinde Süreyya karakterin Hande Ataizi oynuyor - 1. Resim

Dizide yer alan diğer isimler şöyle:

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip ve Anıl Taşezen.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...