Tgrt Haber
27 Nisan 2022 02:05 - Güncelleme : 27 Nisan 2022 02:13

Survivor Gökhan Keser kimdir? Survivor’dan elenen Gökhan Keser nereli, kaç yaşında, boyu kaç?

Survivor All Star 2022 yarışmasında gönüllüler takımında yer alan Gökhan Keser, daha sonrasında ünlüler ile birlikte mücadelesini sürdürdü. Survivor’ın bu haftaki elenen ismi olan Gökhan Keser’in hayatı merak konusu oldu. Yarışmada büyük mücadeleleriyle hayran kitlesine sahip olan "Gökhan Keser kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi dizilerde rol aldı?" gibi sorular ise en çok merak edilenler arasında yerini aldı. İşte yarışmanın elenen ismi Gökhan Keser biyografisi…

Survivor Gökhan Keser kimdir? Survivor’dan elenen Gökhan Keser nereli, kaç yaşında, boyu kaç?

Survivor Gökhan, 2022 All Star yarışmasında mücadele eden isimlerden. Yarışmadaki azmi ve gayretinin yanı sıra seslendirdiği şarkılarla da milyonların ilgisini çekti. Sevilen yarışmacı Gökhan Keser 26 Nisan akşamı Barış Murat Yağcı, Evrim Keklik ve Ayşe Yüksel'in olduğu potada elenen isim oldu. Survivor macerasına veda eden Gökhan Keser’in hayatı ise merak edildi. Peki Gökhan Keser kimdir, boyu kaç, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar…

GÖKHAN KESER KİMDİR?

Keser, 9 Eylül 1987 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Kökeni Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Kale köyüne kadar uzanıyor. 14 yaşında hobi olarak modellik kariyerine başladı.

Survivor Gökhan Keser kimdir? Survivor’dan elenen Gökhan Keser nereli, kaç yaşında, boyu kaç?

İzmir'de doğan sanatçı, küçük yaşlarda modellikle kariyerine başladı. 2004 yılında güzellik yarışmasında birinci seçildi. Oyunculuk eğitimi ardından Selena dizisinde rol aldı.

İlk olarak "Miss & Mr Model 2004" yarışmasında birinci seçilerek 'Ege Kralı' unvanına sahip olan Gökhan Keser, sonrasında "Best Model of Turkey 2005" yarışmasında Turkiye ikincisi seçilerek 'Manhunt Turkey' unvanı alıp Türkiye'yi yurt dışında temsil etme hakkı kazandı. Son olarak 2006'da Çin'de gerçekleştirilen Manhunt International yarışmasında dünya dördüncü ve dünyanın en fotojenik erkeği seçilerek "Manhunt International 2006 4." "Manhunt International Mr. Photogenic" unvanlarını ülkemize getirdi.

Survivor Gökhan Keser kimdir? Survivor’dan elenen Gökhan Keser nereli, kaç yaşında, boyu kaç?

Oyunculuk ve şan eğitimi almaya başlayan Keser, Selena dizisi ile kamera önüne geçerek ilk başrol deneyimini kazandı. Hemen sonrasında 2007 senesinde albüm çalışmalarına ağırlık verdi. 2008'de Zerrin Özer'in "Ömür Geçiyor" albümünün vokallerinde de bulundu. 2008 yılında "Hepsi" grubuyla birlikte yönetmenliğini Mete Özgencil'in yaptığı "Kayıp Çocuklar Cenneti" isimli sinema filminde başrolü paylaştı. Uzun süre sahnede Sıla'ya vokalist olarak eşlik etti. Sıla'nın "İnşallah" ve "Kafa" video kliplerinde de bulunan Keser sanatçının 3. albümü "Konuşmadığımız Şeyler Var"ın vokallerinde de bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...