Tgrt Haber
24 Nisan 2024 10:21 - Güncelleme : 24 Nisan 2024 11:06

Süper Lig'de kimin şampiyon olacağını tahmin eden Astrolog Meral Güven hayatı ve biyografisi

Vatandaşlar tarafından Astrolog Meral Güven kimdir sorusunun cevabı araştırılıyor. Ayrıca vatandaşlar Meral Güven kaç yaşında, nereli gibi soruların cevaplarını da merak ediyor. Detaylar, haberimizde...

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT HABER
Süper Lig'de kimin şampiyon olacağını tahmin eden Astrolog Meral Güven hayatı ve biyografisi

Trendyol Süper Lig'in 2023/2024 sezonunda Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını iddia eden Astrolog Meral Güven'in hayatı ve biyografisi vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Süper Lig'de kimin şampiyon olacağını tahmin eden Astrolog Meral Güven hayatı ve biyografisi - 1. Resim

Meral Güven 5 Nisan 1984 yılında Kayseri'de dünyaya gelmiştir. 

Süper Lig'de hangi takımın şampiyon olacağına dair yaptığı tahminler ile gündeme gelen Meral Güven Beyaz TV'de yayınlanan Nilüfer Zamanı adlı programa konuk olmaktadır. 

Süper Lig'de son 3 yıldır şampiyon olan takımları tahmin eden isim 2022-2023 sezonu ile ilgili "Galatasaray, ilk etapta başarısız olacak. Herkes şampiyon garanti Fenerbahçe olacak diyecek. Kutlamalar için hazırlıklar yapılacak ama Galatasaray son haftalara doğru şampiyon olacak" demişti. 

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de seçime 5 gün kala adaylardan birinin vefat edeceğini belirttiği iddia edilmişti. Ancak daha sonra bu paylaşımın sahte bir hesaptan yapıldığı ortaya çıkmıştı. 

Meral Güven'in Instagram'da 685 bin takipçisi bulunmaktadır. 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...