Tgrt Haber
24 Nisan 2024 14:40 - Güncelleme : 24 Nisan 2024 14:55

Sosyal medya fenomeni Münhan Çınar hayatı ve biyografisi

Makyaj ve yemek konularında videolar çeken sosyal medya fenomeni Münhan Çınar kimdir, kaç yaşında, mesleği ne gibi soruların cevapları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Ayrıca sosyal medyada içerik üretmeye nasıl başladığı ve hangi okuldan mezun olduğu da araştırılıyor. Detaylar, haberimizde...

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT HABER
Sosyal medya fenomeni Münhan Çınar hayatı ve biyografisi

Instagram ve YouTube'da içerikler üreten sosyal medya fenomeni Münhan Çınar'ın hayatı ve kariyeri vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Vatandaşlar Münhan Çınar'ın sosyal medyada içerik üretmeye nasıl başladığını da araştırıyor.

Sosyal medya fenomeni Münhan Çınar hayatı ve biyografisi - 1. Resim

Münhan Çınar 1982 yılında doğmuştur. 42 yaşında olan sosyal medya fenomeni Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü'nden mezun olmuştur. 

Kendisinin açıkladığı bilgilere göre çocuğunun olmasının ardından boş vakitlerini değerlendirmek için sosyal medyada içerik üretmeye başlamıştır. 

İlk başlarda makyaj videoları çeken ünlü fenomen daha sonra çocuklarla ilgili içerikler de üretmeye başlamıştır. 

2 çocuk annesi sosyal medya fenomeni içerik üreticiliğinin yanında BeIN Gurme kanalında "Üç Tencere" isimli yemek programı yapmaktadır. 

Münhan Çınar'ın Instagram'da 171 bin, YouTube'da ise 9,57 bin takipçisi bulunmaktadır. 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...