Tgrt Haber
29 Ocak 2024 15:37 - Güncelleme : 29 Ocak 2024 15:36

Son anket sonuçları ne diyor? İstanbul seçim anketinde Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu önde?

2024 yerel seçimlere doğru hızla ilerlerken son anketler İstanbul’da Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu yarışının ipuçlarını gözler önüne serdi. Cumhur İttifakı’nın İstanbul adayının Murat Kurum olarak açıklanmasıyla birlikte seçim anket sonuçları gelmeye başladı. Peki İstanbul için son anketler ne diyor? İstanbul’u Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu alacak? Murat Kurum ile Ekrem İmamoğlu arasında kaç puan var? İşte son seçim anketi sonuçları...

Editör: Kübra Çelepi / Kaynak: TGRT Haber
Son anket sonuçları ne diyor? İstanbul seçim anketinde Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu önde?
seçim anket,son seçim anketi,,en son anket sonuçları

İstanbul'da gerçekleştirilen son anket sonuçlarına göre yarış son sürat devam ediyor. Son ankette çok çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. İstanbullular Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu? diye araştırmaya başladı. Peki, kıyasıya yarış için son anketler ne diyor? İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu?

SON ANKET SONUÇLARI NE DİYOR?

Anket şirketleri yerel seçimlere 2 ay kala çalışmalarını hızlandırdı. stanbul'da gerçekleştirilen son anket sonuçlarına göre hangi partinin adayı yarışı önde götürüyor? İstanbullular hangi adayı tercih ediyor? Metropoll Araştırma tarafından yayınlanan güncel son seçim anketi açıklandı. 

İSTANBUL SEÇİMLERİ SON ANKET SONUCU

AK Parti adayı Murat Kurum ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu arasındaki kıyasıya mücadele sürüyor. MetroPoll’ün son anketi İstanbul'da son durumu gözler önüne serdi. İstanbul yerel seçim anket sonuçlarına göre kim önde? Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu? 

 Metropoll Araştırma'nın 12-15 Ocakta yapılan İstanbul seçimleri son anket sonuçları şöyle;

Ekrem İmamoğlu (CHP)    %41,6
Murat Kurum (AK Parti)    %38
DEM Parti Adayı    %5,6
İYİ Parti Adayı    %2,9
Kararsız / Cevapsız    %11,9

Son anket sonuçları ne diyor? İstanbul seçim anketinde Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu önde?

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...