Tgrt Haber
09 Nisan 2024 19:30 - Güncelleme : 09 Nisan 2024 10:10

Ramazan Bayramı’nda Muğla’nın Marmaris ve Menteşe ilçeleri 06.49’da, Milas ilçesi 06.50’de bayram namazını kılacak

10 Nisan Ramazan Bayramı’nın ilk günü olmasıyla beraber bayram namazının kaçta kılınacağı müslüman vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Muğla bayram namazını saat kaçta kılacak, Muğla Marmaris, Menteşe ve Milas ilçeleri ne zaman bayram namazı kılacak?

Editör: Şeyda Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Ramazan Bayramı’nda Muğla’nın Marmaris ve Menteşe ilçeleri 06.49’da, Milas ilçesi 06.50’de bayram namazını kılacak

Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla Diyanet bayram namazının illerde saat kaçta kılacağına dair imsakiye paylaşmıştır. Her il ve ilçenin namaz kılma saati farklılık göstermektedir. Buna göre Muğla ilinin Marmaris ve Menteşe ilçeleri 06.49’da, Milas ilçesi ise 06.50’de bayram namazını kılacak. 

MUĞLA MARMARİS VE MENTEŞE İLÇELERİ SAAT KAÇTA BAYRAM NAMAZI KILACAK?

Ramazan ayı sona ererken bayramı ile insanın içini neşelendiren o gün gelmekte. Ramazan Bayramı 10 Nisan Çarşamba günü başlayacak. 3 gün sürecek olan bu bayramda ilk gün kılınan bayram namazı saatleri açıklanmıştır.  
Buna göre Muğla ilinin Marmaris ve Menteşe ilçeleri 06.49’da bayram namazı kılacak.

Ramazan Bayramı’nda Muğla’nın Marmaris ve Menteşe ilçeleri 06.49’da, Milas ilçesi 06.50’de bayram namazını kılacak - 1. Resim

MUĞLA MİLAS İLÇESİ NE ZAMAN BAYRAM NAMAZI KILACAK?

“Eğer ibadet bir kuş olsaydı şüphesiz onun kanatları oruç ile namaz olurdu.’’

10 Nisan Çarşamba günü kılınan bayram namazıyla başlayacak olan Ramazan Bayramı’nda Muğla’nın Milas ilçesi 06.50’de bayram namazı kılacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...