Tgrt Haber
05 Ağustos 2022 14:00 - Güncelleme : 05 Ağustos 2022 16:03

Psikologların geliştirdiği çarpıcı sonuçlar veren ünlü kişilik testi! Hiç bilmediğiniz yönlerinizi keşfedeceksiniz

Zekâ gelişimi uzmanı ve psikolog Pip Wilson tarafından geliştirilen Blob ağacı testi, ilk olarak çocuklar arasındaki uyumu test etmek için geliştirilse de yetişkinler arasında daha popüler hale geldi. Yetişkinler arasında yapılan bu test, yüzde 90 oranında doğru sonuçlar veriyor. Kendinizi test etmek için teste buyurun…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Psikologların geliştirdiği çarpıcı sonuçlar veren ünlü kişilik testi! Hiç bilmediğiniz yönlerinizi keşfedeceksiniz
,blobağacı testi,kişilik testi

Uzman psikolog Pip Wilson’un geliştirdiği testte, aşağıda bulunan ve üzeri numaralandırılmış olan karakterler, sizin hayata olan bakış açınızı ve yerleşmiş karakterinizi ortaya koyuyor. Yapmanız gereken, size en çok uyan karakterlerden bir tanesini seçmeniz ve yorumlara bakmanız.

Psikologların geliştirdiği çarpıcı sonuçlar veren ünlü kişilik testi! Hiç bilmediğiniz yönlerinizi keşfedeceksiniz

1, 3, 6 VE 7 NUMARA

Genel olarak bu karakter numaralarını seçen insanların hepsinin motivasyonu yüksektir. Azimli ve güçlü kişilerdi. Aralarındaki fark, zorluklar karşısındaki mücadeleleri ve öz güvenleriyle ilgilidir.

1 numara: Genel olarak yerini sallantıda görür ve her işi kendi başına yapmaya kalkışır ve genellikle bu sebepten zorluklar yaşayan biridir. Güvenmeyi ve telaş etmeden davranmayı öğrenmesi gerekir.

3 numara: Güçlü başlangıçlar yapmayı iyi bilir. Özellikle de yakınlarının desteğiyle başarılı işler yapar ve zorlukların üstesinden gelebilir. Ancak biraz daha tecrübeye ihtiyacı olabilir.

6 numara: Özgüveni çok yüksek ve güvenmeyi bilen biridir. Hayata geniş bir perspektiften bakar. Öğrenmesi gereken bazen herkese karşı güvenilmemesi gerektiğidir.

7 numara: Kendine güvenen ve motivasyonu yüksektir. Ancak risk almamak adına konfor alanını terk etmek istemez. Arada başını dışarı doğru uzatması gerekebilir.

2, 11, 12, 18 VE 19 NUMARA

Bu karakterlerin numaralarını seçtiyseniz iletişim yönünden son derece güçlü birisiniz. Etrafınızdaki insanlarla güçlü bağlar kurma eğiliminde ve aile bağları kuvvetli, anaç bir bireylersiniz.

2 numara: Yardım etmek ve çevresindeki insanların sıkıntılarını gidermek onları mutlu etmek için en öneli sebeptir.  İyilik yapmayı bir görev olarak değil, bir güdü olarak yaparlar.

11-12 numara: Arkadaş çevresi son derece geniştir iş, okul ve aile ilişkilerinde son derece başarılı, genellikle mutlu yapılı insanlardır.

18 numara: Destekleyici ve anaç bireylerdir. Eşi ve ailesinin mutluluğu onlar için her şeyin üstündedir. Sevdiklerini mutlu etmek en büyük mutluluk kaynaklarıdır.

19 numara: Tam bir kötü gün dostudur. Zor durumları aşma konusunda gayet tecrübeli ve akılcıdır. Destekleyici ve anaç tarafı da hayli yüksektir.

4 VE 5 NUMARA

4 numara: Güçlü ve başarılı olmak için analiz yapmadan kararlar verir. Fazla riskli yaklaşımları ve her işe bodoslama dalması bu tipleri başarısızlığa hızlıca çekmektedir. Düşünerek hareket etmeyi öğrenmesi gerekir.

5 numara: Kendini genel anlamda hep bitkin, halsiz ve yorgun hisseder dolayısıyla motivasyonları da düşüktür. Daha fazla hayat enerjisi toplamak için motive edecek ve hayata tutunacak sevdikleri bir şeye yönelmeleri gerekir.

9,13, VE 21 NUMARA

13 ve 21 numara: Bu karakter numaraları, lumsuz düşüncelere fazla prim veren bir yapıya sahiptir. Bu tipler kendini dış dünyaya kapatmaya meyilli kişilerdir. Genelde suskun olurlar ve her şeyin en olumsuzunu düşünürler. Bu karakterlerin, hayatın akışına müdahale etmeyi bırakıp rahatlamayı öğrenmeleri gerekir.

9 numara: Bu karakter numarası kendine ait bir dünya belirlemiştir ve sosyallikten uzak durmayı sever ancak daha mutlu ve pozitif bakabilen bir kişiliğe sahiptirler.

16 VE 17 NUMARA

16 numara: Bu numaradaki karakter çoğunlukla fazla yardımsever bir yapıya sahip ve suiistimal edilmeye açık bir kişiliktir.  Her şeyi çok iyi yaptığını düşünüp sonrasında ve her defasında üzülen bu karakterin, biraz temkinli olmayı öğrenmesi gerekir.

17 numara: Herkese karşı beklentisi çok olan biridir ve bu özelliği sebebiyle hayal kırıklığına fazla yakındır. Bu bireylerin dik durmayı ve hayata karşı tek başına mücadele etmeyi öğrenmesi gerekir.

14 VE 20 NUMARA

14 numara: Bu karakter fazla hassas yapısı sebebiyle duygusal olarak yaralanmaya çok açıktır.  Bu sebepten genelde yalnızlığı tercih eder.

20 Numara: Temelde kendini başarılı görüyor olsalar da bu numaraya sahip karakterler narsist davranış eğilimindedir ve genellikle yalnızdırlar. Kendine olan hayranlığı ve insanların onlardan uzaklaşmasına neden olur. Beli etmeseler de iç dünyalarında genelde mutsuz ve huzursuz bir yaşam sürerler.

8, 10 VE 15 NUMARA

8 numara: Dışardan içine kapanık ve kendi kabuğunda bir karakter olarak görünse de kimsenin bakamadığı perspektiflerden dünyayı görebilen bir karakterdir. Bu süreci tamamladığında da başarılı işlere imza atabilecek bir donanıma sahip olabilir.

10 numara: Bu karakter numarası, dünya ile barışık ve mutludur. Kendi sınırlarını tam olarak belirleyen tarafsız ve gözlem yeteneği güçlü kişilerdir.

15 numara: Hayata karşı pozitif bakmayı ve tam ortasında mutlu olmayı öğrenmiştir. Rahat etmeyi seven ama bir yandan da çalışkan yapısı, ona yetecek kadar kazanmayı ve mutlu olmayı öğretmiştir. Elindekilerin kıymetini bilen ve sevdiklerine karşı fedakâr bir karakterdir.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...