Tgrt Haber
21 Şubat 2022 09:47 - Güncelleme : 21 Şubat 2022 11:39

Üç Kız Kardeş dizisinin Türkan'ı Özgü Kaya kimdir, kaç yaşında? Özgü Kaya hangi dizilerde oynadı?

Üç Kız Kardeş dizisi ile televizyon ekranlarına dönen Özgü Kaya, izleyicilerin karşısına "Türkan" karakteri ile çıkıyor! İclal Aydın'ın romanından uyarlanan senaryosu ile dikkatleri üzerine çeken Üç Kız Kardeş dizisi'nin kadrosunda yer alan Özgü Kaya'nın hayatı ise araştırılmaya devam ediyor. İşte, Özgü Kaya'nın yaşı, oynadığı diziler ve hakkında merak edilenler...

Özgü Kaya, Üç Kız Kardeşler dizisinde "Türkan" karakterini canlandırıyor.
Özgü Kaya, Üç Kız Kardeşler dizisinde "Türkan" karakterini canlandırıyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin Türkan'ı Özgü Kaya'nın kim olduğu, dizinin takipçileri tarafından merak edilmeye devam ediyor. Daha önce Adı Efsane, Mehmetçik Kut'ül Amare gibi sevilen dizilerde yer alan Özgü Kaya, Kanal D ekranlarında yayınlanan ve İclal Aydın'ın kaleme aldığı kitaptan uyarlanan senaryosu ile gündeme gelen dizide üç kız kardeşten biri olan Türkan'ı canlandıran Özgü Kaya'nın bilinmeyenleri haberimizde...

ÖZGÜ KAYA KİMDİR?

1996 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Özgü Kaya, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda eğitim görmeye devam etmektedir. Özgü Kaya, ilk oyunculuk kariyerindeki ilk deneyimini Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer'in başrolünü paylaştığı "Adı Efsane" dizisinde "Sibel Yılmaz" karakterini oynayarak tamamlamıştır. 

TRT1'de yayınlanan Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinde "Zeynep" karakteri ile izleyici karşısına çıkan Özgü Kaya, "Kimse Bilmez" dizisi ile geniş kitlelere ulaşmıştır. "Kimse Bilmez" dizisi ile tanınan Özgü Kaya, dizide "Sevda" karakterini canlandırmıştır. 1,68 boyunda olan başarılı oyuncu Özgü Kaya, ikizler burcudur.

Yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın'ın kalema aldığı romanından uyarlanan "Üç Kız Kardeş" dizisi ile izleyici ile buluşan Özgü Kaya, dizide birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesinin bir parçası olarak yer alıyor. 

ÖZGÜ KAYA HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

  • 2017 - Adı Efsane (Sibel Yılmaz)
  • 2018  -2019Mehmetçik Kut'ül Amare / Mehmetçik Kutlu Zafer (Zeynep)
  • 2019 - Kimse Bilmez (Sevda Eğilmez)
  • 2022 - Üç Kız Kardeş (Türkan)

Üç Kız Kardeş dizisinin Türkan'ı Özgü Kaya kimdir, kaç yaşında? Özgü Kaya hangi dizilerde oynadı?

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİNİN TÜRKAN'I KİM?

Dizideki "Türkan" evin büyük kızıdır, hayatı dışardan masal gibi görünse de kapalı kapıların arkasında son derece mutsuzdur. Türkan, güzelliği dışında hiçbir meziyete sahip olmadığını düşünmüştür. Türkan hayatındaki hiçbir şeyi seçme hakkına sahip olmamıştır, evlilik hayatı da buna dahildir...

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Üç Kız Kardeş dizisi; biri güzelliği, biri uysallığı, diğeri de asiliğiyle dillere destan, birbirlerine delicesine bağlı üç kız kardeşin hikayesini ele almaktadır. Türkan, Dönüş ve Derya, yaşıtları gibi basit hayaller kurarken ne geçmişlerindeki gölge onların peşini bırakacak, ne de talihleri onlardan yana olacaktır.

Üç kız kardeş, anne ve babalarıyla mutlu bir hayat sürerken Türkan'ın yaptığı evlilikle birlikte kara bulutlar ve aksilikler ailenin peşini bırakmayacaktır. Türkan, mahsur kaldığı masalsı şatoda mutsuzluğuna kılıf bulmaya çalışırken, Dönüş'ün hayatı, geçmişten gelen büyük sırla alt üst olacak, Derya da dönüşü olmayan bir yola adım atacaktır.

Sadık ve Nesrin ise kızlarını uçurumun kenarından alabilmek için bazen kendilerini, bazen de birbirlerini kaybetme noktasına geleceklerdir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...