Tgrt Haber
25 Nisan 2024 14:33 - Güncelleme : 25 Nisan 2024 14:34

Nihal Candan ve Bahar Candan davasındaki son duruma göre Candan kardeşler tahliye olmadı

Fenomenler davasında yer alan ve uzun süredir tutuklu bulunan Nihal Candan hapiste mi, Bahar Candan serbest bırakıldı mı konuları hakkında son durum merak ediliyor.

Editör: TGRT Haber / Kaynak: TGRT Haber
Nihal Candan ve Bahar Candan davasındaki son duruma göre Candan kardeşler tahliye olmadı

Dilan Polat'ın Instagram paylaşımlarının incelenmesi ve firmasında çıkan usulsüzlük sonrası patlak veren süreçte merak edilen isimler arasında Nihal Candan ile Bahar Candan yer aldı.

Nihal Candan hakkında çıkan anoreksiya haberlerinin ardından kardeşlerin tutukluluk durumu yeniden araştırıldı.

Ucuza araç sattıklarını iddia ederek sazan sarmalı yöntemiyle birçok kişiyi dolandıran çeteye üye olduğu iddiasıyla tutuklanan Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin soruşturması Kasım ayında başlamıştı.

"Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından İstanbul'da gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler, sağlık kontrolünün ardından tutuklanmışlardı.

Nihal Candan'ın 37 kiloya düşerek anoreksiya olduğuna dair çıkan haberlerin ardından tutukluluk süreçleri merak edildi.

Kardeşlerin avukatları Kasım Ergün, "Nihal tutuklanmasına isyan edip yemek yememeye başladı ve bu durum kalıcı bir hal aldı. Psikolojisi bozuk, 'Cennete gitmek istiyorum' diyor. Hastaneye sevki için cezaevi idaresine başvurduk" dedi.

Kardeşlerin tutukluluk durumu devam ediyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...