Tgrt Haber
04 Mart 2024 14:17 - Güncelleme : 04 Mart 2024 14:32

Mustafa Destici'nin sağlık durumu! Trafik kazası atlattı

BBP lideri olan Mustafa Destici, 4 Mart günü öğlen saatlerin trafik kazası geçirdi. Destici'nin trafik kazası geçirmesinin ardından sağlık durumu nasıl sorusu da gündeme geldi. Kaza geçirmesiyle beraber gündemde Mustafa Destici'nin sağlık durumu yer aldı. Detaylar haberimizdedir.

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Mustafa Destici'nin sağlık durumu! Trafik kazası atlattı
Mustafa Destici,BBP Genel Başkanı Mustafa Destici

BBP lideri olan Mustafa Destici'nin bugün öğlen saatlerinde trafik kazası geçirmesinin ardından sağlık durumu da merak edildi. Vatandaşı endişelendiren haberin ardından ise kaza mı geçirdi, sağlık durumu nasıl soruları da araştırıldı.

MUSTAFA DESTİCİ SAĞLIK DURUMU NASIL?

4 Mart günü Tokat Reşadiye yolunda trafik kazası geçiren Destici'nin sağlık durumunun şu an iyi olduğu biliniyor. Destici'nin şoförünün  ise hafif yaralı olarak kazayı atlattığı bilinenler arasında yer aldı. 

MUSTAFA DESTİCİ TRAFİK KAZASI MI GEÇİRDİ?

BBP lideri Mustafa Destici, bugün Tokat Reşadiye yolunda trafik kazası atlattı. Destici'nin kazadan bir yara almadığı bilinirken şoförünün hafif şekilde yaralandığı biliniyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...