Tgrt Haber

Kızıl Goncalar bitiyor mu? Sezon finali mi yapacak?

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
12 Mart 2024 09:51 - Güncelleme : 12 Mart 2024 09:53
Kızıl Goncalar bitiyor mu? Sezon finali mi yapacak?
Kızıl Goncalar, Dizi, Oyuncular

Now TV ekranlarında yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinin seyircileri bitiyor mu, final mi yapacak gibi sorulara cevap arıyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla izleyiciyi ekranlara kilitleyen dizinin sezon finali tarihi de gündemde yer aldı. Özgü Namal, Özcan Deniz gibi isimlerin yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi hakkında bitiyor iddiaları çıkmıştı. İddiaların doğru olmadığı açıklandı. Dizinin sezon finali yapması bekleniyor.

Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip ediliyor. Konusu ve oyuncuları ile dikkatleri üzerine çeken dizinin final tarihi de merak edildi. Dizinin final yapacağına dair çıkan iddiaların doğru olmadığı anlaşılmasının üzerine detaylar da araştırıldı. 

KIZIL GONCALAR BİTİYOR MU?

Kızıl Goncalar dizisinin final yapacağına dair iddialar ortaya çıkmıştı. Dizinin final yapmayacağı ve 20.bölüm ile sezon finali yapacağı tahmin ediliyor.

KIZIL GONCALAR OYUNCULARI

Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler dizinin oyuncu kadrosunda yer aldı.

Kızıl Goncalar bitiyor mu? Sezon finali mi yapacak? - 1. Resim

KIZIL GONCALAR NEREDE ÇEKİLDİ?

Kızıl Goncalar dizisinin çekimleri İstanbul'da gerçekleşmektedir.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...