Tgrt Haber
09 Mart 2024 21:20 - Güncelleme : 09 Mart 2024 21:22

Kayhan Yıldızoğlu öldü mü, neden? Hasta mıydı?

Kayhan Yıldızoğlu öldü mü? | Ekranlarda görmeye alışkın olduğumuz ve sevilen isimler arasında yer alan Kayhan Yıldızoğlu ile ilgili öldü mü, neden soruları yer aldı. Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu'nun ölüm haberini kızı verdi. Yıldızoğlu, bugün yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı hayatını kaybetti.

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Kayhan Yıldızoğlu öldü mü, neden? Hasta mıydı?
Kayhan Yıldızoğlu, Oyuncu Ölümü, Hastalık

Çeşitli projelerde yer alan ve başarılı oyuncu Kayhan Yıldızoğlu'nun hayatını kaybetmesinin üzerine neden öldü, hasta mıydı soruları araştırıldı. Birçok projenin başarılı isimleri arasında olan Kayhan Yıldızoğlu, yaşlılığa bağlı sebeplerden dolayı bugün vefat etti.

KAYHAN YILDIZOĞLU ÖLDÜ MÜ?

Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti. Yıldızğlu'nun kızı Sibel Aybar ölüm haberini şu sözlerle duyurdu:

“Ölüm nedeni yaşlılığa bağlı. Cenazemiz Pazartesi günü öğlen namazında Levent’ten kaldırılacak. Babamın isteği doğrultusunda annesinin yanına Feriköy’e defnedilecek” 

Kayhan Yıldızoğlu öldü mü, neden? Hasta mıydı? - 1. Resim

KAYHAN YILDIZOĞLU KİMDİR?

Kayhan Yıldızoğlu, 26 Aralık 1936 tarihinde İstanbul Yeşilköy'de büy çocuğu olarak doğmuştur. Babası Rahmi Bey Çerkez asıllı bir Ziraat Mühendisi, annesi Giritli bir öğretmendir. 1952′de babası bakanlıkta müsteşarlık için Ankara'ya tayin olur, ve Ankara'ya taşınırlar. Böylece liseyi Kavaklıdere'deki lisede okur. Liseden sonra ailesinin isteğiyle hukuk fakültesinde okur ama 3. sınıfa geldiğinde okulu bırakmıştır.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...