Tgrt Haber

Halkbank personel alımı 2017 kaç kişi alınacak belli oldu Halkbank Personel Başvuru

07 Şubat 2017 19:47 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:10
Halkbank personel alımı 2017 kaç kişi alınacak belli oldu Halkbank Personel Başvuru
halkbank personel alımı, halkbank 2017, halkbank personel başvuru, halkbank personel alımı,

Halkbank 2017 personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki ama Halkbank kaç personel alacak, başvuru ve alım şartları neler. İş arayanlar bankacı olmak isteyenler Halkbank Personel alımı ile ilgili tüm detayları haberimizde öğrenebiliyor.

Halkbank 2017 personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki ama Halkbank kaç personel alacak, başvuru ve alım şartları neler. İş arayanlar bankacı olmak isteyenler Halkbank Personel alımı ile ilgili tüm detayları haberimizde öğrenebiliyor. Halkbank, 2017'nin ilk çeyreği sonunda yaklaşık 1000 personelin işe alımını tamamlayacağını duyurdu.

Halkbank'ın sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda gerçekleşen işe alımlarla, bankacılık sektöründe önemli bir istihdam artışı sağlanacak. Sektörün istihdam kapasitesinin bir önceki yıla göre yüzde 2,2 azaldığına dikkat çeken Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, cesur adımlar atarak gençleşmeyi sürdüreceklerini söyledi.

Halkbank'tan yapılan açıklamaya göre Banka; Müfettiş Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, BT Uzman Yardımcılığı ve Servis Görevlisi unvanlarında 1000 kişiye iş imkânı sağlayacak. 2016 Kasım ayında düzenlenen işe giriş sınavlarının ardından mülakatlarda başarı sağlayan 500 uzman yardımcısının iş başı yaptığı Halkbank'ta, diğer pozisyonlar için de sınavda başarılı olanlar ilk çeyrek sonuna kadar görevlerine başlayacaklar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...