Tgrt Haber
05 Nisan 2024 15:12 - Güncelleme : 05 Nisan 2024 15:22

Esra Erol’a katılarak dadılık işi isteyen Meryem’in 8 yaşındaki bir kızı öldürmekten hapis yattığı ve cinsiyet değiştirdiği ortaya çıktı

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol programında Meryem gündem oldu. Dadılık işi istediğini dile getiren kadın sosyal medyada da konuşulurken 8 yaşındaki kız çocuğunu öldürdüğü için ceza aldığı öğrenildi. Meryem olayı nedir sorusu da merak edilenler arasında yer aldı.

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber

Esra Erol'un programında yer alan Meryem, konuşmaları ile gündem olmuştu. Eşini aldatan adamın sevgilisi olarak katılan ismin, kız çocuğunu diri diri gömerek öldürdüğü öğrenildi.

Mehmet Altun, ayrı olduğu eşi ile barışmak amacıyla programa katıldı. Eşini 15 defa aldatan adamın eşi Rabia Altun'u dadı olan Meryem ile aldattığı iddiası ortaya atıldı ve Meryem programa dahil oldu.

Herhangi bir suç işleyip işlemediği sorulduğunda ise “Cinayet suçundan 9 yıl yattım” sözlerini söyledi. Erol ise bu cevabın ardından Beni burada ilgilendiren senin mesleğin değil.

Esra Erol’a katılarak dadılık işi isteyen Meryem’in 8 yaşındaki bir kızı öldürmekten hapis yattığı ve cinsiyet değiştirdiği ortaya çıktı - 1. Resim

Senin dadılık yapmak istemen. Geçmişte işlemiş olduğun cinayette ölen 8 yaşındaki bir kız çocuğu. Sen bununla ilgili yargılanmışsın ama sen çocukların yanına yaklaşmamalısın” dedi ve şöyle devam etti:

"Çocuk gömülü bulunuyor. Kazı yapılmış. Jandarma köpekleri araştırma yapıyor. Kimsenin yaşamadığı bir binada çocuk gömülü bulunmuş” 

Erol'un sözlerinin üzerine dadı, “O olay olduğunda ben 16 yaşındaydım. Kazayla ilgili olan bir durum” dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...