Tgrt Haber
24 Nisan 2024 15:08 - Güncelleme : 24 Nisan 2024 15:25

Eski Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz 75 yaşında hayatını kaybetti

Eski Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve eski Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde ölü bulunduğu açıklandı. Vatandaşlar tarafından Mehmet Ali Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında öldü gibi soruların cevapları araştırılıyor. Ayrıca vatandaşlar eski bakanın neden öldüğünü de merak ediyor. Detaylar, haberimizde...

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT HABER
Eski Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz 75 yaşında hayatını kaybetti

Eski Trabzonspor Başkanı ve 1991-1993 yılları arasında Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev yapan Mehmet Ali Yılmaz kızı tarafından Beşiktaş'taki evinde ölü olarak bulundu.

Vatandaşlar tarafından Mehmet Ali Yılmaz'ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. Ayrıca vatandaşlar eski bakanın neden öldüğünü de merak ediyor.

Eski Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz 75 yaşında hayatını kaybetti - 1. Resim

Mehmet Ali yılmaz 21 Ekim 1948 yılında Trabzon'un Of ilçesinde dünyaya geldi. 

İstanbul Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Fakültesi'nden mezun oldu.

1991-1993 yılları arasında Türkiye Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev aldı. 

Eski Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz 75 yaşında hayatını kaybetti - 2. Resim

Bakanlığı döneminde Türkiye Futbol Federasyonuna özerklik getirmiş ve havuz sistemini düzenleyen kişi olarak bilinmektedir. 

TVem, Zigana TV, Zigana FM, Karadeniz, Türk Sesi gibi medya kuruluşlarının sahibi olan Mehmet Ali Yılmaz Trabzonspor Kulübü Başkanlığı da yapmıştır. 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...