Tgrt Haber
06 Haziran 2016 10:37 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:00

E okul, VBS giriş ile öğrenci ders notları, e okul takdir teşekkür karne - E okul veli bilgilendirme sistemi

E Okul, sistemi veliler tarafından çok sıklıkla kullanılmaktadır. E okul giriş, E okul VBS, ile öğrenci ders notlarını öğrenme. E okul veli, sistemi üzerinden öğrencilere ait bütün bilgiler elde edilebilmektedir. E takdir teşekkür, e okul giriş, e okul takdir, e okul teşekkür, E okul veli bilgilendirme sistemi, E okul karne, e okul ders notları, e okul veli bilgilendirme sistemi giriş, üzerinden elde edilen bilgilere öğrenci not bilgisi veya devamsızlık bilgisi örnek verilebilir..

E okul, VBS giriş ile öğrenci ders notları, e okul takdir teşekkür karne - E okul veli bilgilendirme sistemi
e okul,e okul veli,e okul giriş,e okul öğrenci,e okul karne,e okul karnet notları,E okul VBS,e okul ders notları,e okul veli bilgilendirme,e okul veli bilgilendirme sistemi,e okul takdir,e okul teşekkür,e okul takdir teşekkür

E Okul, sistemi veliler tarafından çok sıklıkla kullanılmaktadır. E okul veli, E okul giriş, e okul karne, E okul VBS, ile öğrenci ders notlarını öğrenme. E okul veli, sistemi üzerinden öğrencilere ait bütün bilgiler elde edilebilmektedir. E okul veli bilgilendirme sistemi veliler için çok büyük kolaylıklar sağlamaktadır. E okul takdir teşekkür, e okul giriş, e okul takdir, e okul teşekkür, E okul veli bilgilendirme sistemi, E okul veli bilgilendirme sistemi giriş,  üzerinden elde edilen bilgilere öğrenci not bilgisi veya devamsızlık bilgisi örnek verilebilir. E okul yönetim bilgi sistemine kullanan kişiler öğrenciler için bilgi girişi yapabilmektedir. E okul veli bilgilendirme, sistemi ile devamsızlık kontrol, e karne ve öğrenci notları sorgulama gibi işlemlerin detayları haberimizde...

E-OKUL MODÜLÜ İLE NELER ÖĞRENİLİR

e-Okul modülünü kullanan kullanıcılar sistemde şu bilgilere ulaşabilirler;
- Devamsızlık durumu
- Sınav sonuçları
- Şube başarı ortalaması
- Karne notları
- Sınav tarihleri
- Aldığı belgeler
- Yıl sonu notları
- Haftalık ders programı
- Sınıf bilgileri
- Nakil durumu
-Öğrencinin okuduğu kitaplar
-Duyurular

E-Okul Mobil Uygulaması nedir?

E okul mobil uygulaması farklı işletim sistemlerine göre hazırlanmıştır. Bu açıdan kişilerin işletim sistemlerine göre uygulama marketlere giriş yaparak uygulamayı indirmesi gerekir. İndirme işlemlerinin tamamlanmasının ardından e okul mobil uygulaması otomatik olarak cihazlara kurulacaktır. Kurulum işleminin bitmesi ile birlikte ise herhangi bir sorun yaşamadan giriş yapılarak bilgi sağlanabilir. E okul mobil uygulaması aracılığıyla da yine öğrencilerin okuldaki tüm durumları hakkında bilgi sağlanacaktır. Özellikle ders notları bölümü yoğun bir kullanım alırken, veli ya da öğrencilerin ders notlarını takip etmek için e okul mobil uygulamasındaki notlar bölümünü de kullanabilir. E okul mobil uygulamasının kullanımından indirime işlemlerine kadar hiçbir bölümünde ücret istenmemektedir. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ücretsiz bir şekilde kullanıma sunulan sistem sayesinde her zaman öğrencilerin takibinin yapılarak, okul hakkında bilgi alınması sağlanmıştır. Eğer sizler de akıllı cep telefonları ya da tablet kullanıyorsanız mobil uygulamayı cihazlarınıza indirebilirsiniz. Belirli aralıklarla güncellemesi yapılan uygulamanın güncellemelerinin de takip edilerek gerektiği zamanlarda cihazlara yüklenmesi önemlidir. Böylece sorun yaşanmadan sistem sürekli kullanılabilir.

İnternete olan bu erişimin daha kolay bir şekilde sağlanması sonucunda vatandaşların her biri en yakın şekilde işlemlerini kullanmaya başlamışlardır. İnternet alanında gerçekleştirilen son sistem tarafından yönetime geçen bu etkinlikler sayesinde vatandaşlar her türlü alanda ki soru işaretlerini giderebilirler. Hele ki son dönemlerde kadınlarında iş hayatına hızla katılımlarının sağlanmasının ardından artık aileler çocuklarının eğitim hayatlarını çok iyi bir şekilde takip edememeye başlamıştır. Çünkü ne yazık ki çalışan anne babalar okullarda düzenlenen veli toplantılarına katılım sağlayamazlar. Bu nedenle de internet sistemi ile gerçekleştirilen son zamanlarda kullanımı artan sistemleri kullanarak çocuklarının okul hayatında meydana gelen değişimleri kolayca takip edebilirler.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan sistemler bütünü olan e-okul sistemi öğrencilerin daha iyi bir şekilde onların hakkında bilgi alabilmemizi sağlar. E-okul sistemini kullanarak yapabilecek olduğunuz sistemlerin arasında daha pek çok işlem bulunur. Bunun için vatandaşların yapmaları gereken çok kısa ve de kolay bazı işlemler vardır. Velisi bulundukları öğrencilerinin e-okullarına girerek  onların ders durumları, okullara yaptıkları devamsızlık durumlarını ve de okullarda yapılan sınavlar da ki aldıkları not durumlarını öğrenebilirler. Bunun için herkes kolay bir şekilde e-okula giriş yaparak öğrencilerinin her durumları hakkında geniş bilgi sahibi olabilirler. E-okul sistemine internet aracılığı ile giriş yapabilirler. E-okul içerisinde bulunan çeşitli sistemler ve de kolaylıklar ile sizler ne zamanlar isterseniz bu e-okul sistemine giriş yaparak hizmet alabilirsiniz. Ayrıca e-okul sistemi öğretmenlerin ve de okul müdürlerinin de kullanıp yararlandıkları bir sistem olduğu için pek çok kişinin bu sisteme giriş yaparak hizmet alması mümkündür. E-okul sistemi yedi gün yirmi dört saat hizmete açık bir kuruluştur. E-okul içerisinde bulunan çeşitli sistemleri işte sizler de bu kadar kolay bir şekilde yararlanabilirsiniz. Öğrenciler de not ortalamalarını merak ettiklerinde kolayca e-okula giriş yapabilirler.

Mebbis.org sitesinde yer alan e okul giriş yazısında da belirtildiği üzere internet üzerinden sunulan bu hizmetler sayesinde ihtiyaçlar kolay bir şekilde karşılanabilmektedir. Bu bakımdan öğrencilerin okuldaki durumlarını merak eden veliler e okul sistemine giriş yaparak ihtiyaçlarını gidererek bilgi alabilmektedir. E okul sistemine bilgi girişi yapılması için ise e okul yönetim bilgi sisteminin kullanılması gerekmektedir. E okul yönetim bilgi sistemi üzerinden yapılan işlemler ile birlikte öğrencilerin okuldaki durumları ve özellikle sınav sonuçları detaylı olarak sisteme eklenir. Böylece kolay bir şekilde bilgi almanın mümkün olmasının yanı sıra resmi olarak tüm detaylar öğrenilmektedir.
Aynı zamanda velilerin öğrencilerin durumunu takip edebilmek adına okula gitmesine gerek kalmamaktadır. Sizler de sunulan bu hizmetlerden yararlanabilir ve ihtiyaçlarınızı kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz. E okul yönetim bilgi sistemi üyeliği konusunda sorun yaşayan kişilerin konu ile ilgili yöneticilerine müracaat etmesi gerekmektedir. E okul yönetim bilgi sistemi üyelik alınmayan bir yapıda olduğu için kişilere tahsis edilen üyelik bilgilerinin kullanılması ve sisteme bu üyelik bilgileri ile giriş yapılması gerekmektedir. Böylece herhangi bir sorun yaşanmadan sisteme erişim sağlanabilir. Fakat üyelik ile ilgili yaşanan sorunlarda kişilerin mutlaka konuyla ilgili müracaatta bulunması gerekecektir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...