Tgrt Haber
05 Nisan 2024 19:31 - Güncelleme : 05 Nisan 2024 19:49

Bolu Tüneli bayram boyunca açık olacak

Türkiye'nin kritik geçiş noktalarından olan Bolu Dağı geçişi ve D-100 yolu, 9 günlük bayram tatili boyunca sürekli izlenecek. İşte detaylar...

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
Bolu Tüneli bayram boyunca açık olacak

Türkiye'nin ulaşım ağında kritik bir rol oynayan Bolu Dağı geçişi ve D-100 yolu, bayram tatili süresince sürekli olarak hizmet verecek. Bu önemli geçiş noktalarında alınan tedbirler ve artırılan güvenlik önlemleri ile ilgili detaylar şu şekilde...

BAYRAM BOYUNCA AÇIK OLACAK

Bolu Tüneli ve D-100 yolu, bayram tatili süresince kesintisiz bir şekilde hizmet verecek. İlgili makamlar, herhangi bir değişiklik durumunda vatandaşları güncel duyurularla bilgilendirecek.

Bolu Tüneli bayram boyunca açık olacak - 1. Resim

EKİPLERİN SAYISI ARTIRILACAK

Bölgede yaşanabilecek olası durumlara karşı önlem alınması adına bayram tatili süresince ekiplerin sayısı artırılacak. Vali Kılıç, "Görevlendirilecek personeli 2 katına çıkartacağız. Kontrol noktalarını bu tatilde artıracağız." açıklamasında bulundu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...