Tgrt Haber
06 Mart 2017 12:59 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:50

Bodrum Masalı yeni bölümde neler olacak?

Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bodrum Masalı dün akşam 26.bölümüyle ekranlardaydı. Bodrum Masalı 27.bölüm fragmanı yayınlandı. Aslı babasının Faryalı olduğunu öğreniyor. Peki yeni bölümde neler olacak?

Bodrum Masalı yeni bölümde neler olacak?
bodrum masalı, bodrum masalı fragman, kanal d

Bodrum Masalı 27.bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D’nin sevilen dizisi Bodrum Masalı 26.bölümde Aslı'nın kendi kızı olduğunu öğrenen Faryalı, gerçekleri Aslı'ya söylüyor ve Aslı gerçek babasının Faryalı olduğunu öğreniyor! Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle 12 Mart Pazar akşamı 20.00'de Kanal D'de! Gerçeklerin peşinden giden Faryalı, yıllar önce Maya'dan bir kızı olduğunu ve o kızın Aslı olduğunu öğreniyor.  Aslı ile yüzleşme cesaretini bulan Faryalı, Aslı'ya babası olduğunu itiraf ediyor. Baba kız arasında duygusal anlar yaşanırken, Ateş ve Kelebek onları izliyor. Öğrendikleriyle şok olan Aslı ise teselliyi Ateş'in kollarında ağlayarak bulur. Diğer taraftan Yıldız, Aslı ve Faryalı ile gerçekleri öğreniyor. Bu olay karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Yıldız, Faryalı ile karşı kaşıya geliyor ve gerçekleri Faryalı'dan duymak istiyor. Aslı'nın, Maya ile Faryalı'nın kızı olduğunu öğrenen Yıldız, bir kere daha hayal kırıklığına uğruyor. Bodrum'a gelen Maya, kızı Aslı'ya kavuşabilecek mi?

Bodrum Masalı yeni bölümde neler olacak?

BORDUM MASALI 26.BÖLÜMDE NE OLDU?

Bodrum Masalı 26. bölümde; Faryalı'yı, Aslı'nın kendi kızı olabileceği düşüncesi içini kemirirken, Süha gerçekleri öğrenmek için Maya'nın ablasına ulaşır. Faryalı, Aslı’nın kendi kızı olabileceğini anlamıştır. Süha, Faryalı’nın sorularına cevap olabilecek tek kişiye, Maya’nın ablası Yanna’ya ulaşır. Faryalı’nın sırrı, çözülmek üzerdir. Ama asıl büyük sürpriz henüz gerçekleşmemiştir. Gözde’nin geçirdiği düşük tehlikesinden Faryalı’yı sorumlu tutan Bora, var gücü ile Faryalı’nın eski sevgilisi Maya’yı bulmaya çalışmaktadır. Amacı Faryalı ile Yıldız’ı koparmak, Faryalı’yı Bodrum’dan göndermektir. Aynı kadının Aslı’nın annesi olduğundan habersizdir. Aslı, annesi ve babasını ararken kendisine adım adım yaklaşan gerçeğin farkında değildir. Herkesin hayatı darmadağın olmak üzeredir. 

Bodrum Masalı yeni bölümde neler olacak?

BODRUM MASALI HİKAYESİ

Evren Ergüven pek çok otel sahibi varlıklı ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbul'da görkemli bir hayat sürmektedir,  Otellerinin büyük kısmının olduğu Bodrum'da ise ikinci bir kadınla kurduğu gizli bir yaşamı vardır. Evren'in bu düzeni ard arda verdiği yanlış kararlar neticesinde gelen hızlı iflasıyla tamamen bozulur. Ailenin elinde avucunda Bodrum'da Yıldız'ın babasından miras eski bir ev ve küçük bir otelin yarı hissesinden başka bir şey kalmamıştır. Ergüven Ailesi lüks yaşamlarını terk etmek, o köhne eve taşınmak ve küçük otelle hayata yeniden başlamak zorundadır artık. Ne var ki otelin öbür yarısı Evren ve Yıldız'ın hayatları boyunca adını ağızlarına almamaya yemin ettikleri birine aittir. Faryalı adıyla tanınan kişi Yıldız'ın Evren'den önceki sevgilisidir. Evren'e kalırsa Yıldız onu hiç unutmamıştır. Yıldız'ın ise Evinin tam karşısına taşınan kocasının bodrumdaki sevgilisinden henüz haberi yoktur. Bütün bu sırlardan habersiz olan Ateş ve Su kolejden hayallerinden arkadaşlarından zengin ve güvenli hayatlarından kopacak Bodrum'da hayatın ve ailelerinin hiç bilmedikleri yüzünü öğreneceklerdir. Her yıl tatile gelip zengin arkadaşlarıyla güzel günler yaşadıkları Bodrum'dan çok farklı bir Bodrum onları beklemektedir. 

Bodrum Masalı yeni bölümde neler olacak?

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...