Tgrt Haber
16 May 2016 19:50 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:50

Beyazıt Öztürk Türkiye'yi terk etti iddiası

Ekranların en popüler komedyenlerinden şovmen Beyazıt Öztürk Türkiye'yi terk ettiği haberi gündeme bir anda bomba gibi düşerek sosyal mecralardan Twitter'da (TT) trend topic oldu. Peki Beyazıt Öztürk hangi ülkeye taşındı? Beyazıt Öztürk neden ülkeyi terk etti? işte tüm bu soruların yanıtları ve daha fazla ayrıntı haberimizde.

Beyazıt Öztürk Türkiye'yi terk etti iddiası
beyazıt öztürk,

Türkiye'nin geçtiği şu hassas dönemlerde, kendisinin hazırlayıp sunduğu şov programında canlı yayına bağlanan bir provokatöre karşı belki istemeden de olsa zafiyet gösteren ve gayet tabi bir şekilde eleştiri oklarının hedefi olan, bu sebeble de uzun süredir gözlerden ırak olan ünlü şovmen Türkiye'yi terk etti. Beyazıt Öztürk İspanya'nın ünlü şehirlerinde Barcelona'ya taşındı.Yirmi yıldır gibi bir süredir sunduğu ‘Beyaz Show’daki geçtiğimiz günlerde yaşanan o nahoş olay sonrası morali bozulan Beyazıt Öztürk, çareyi yurtdışına yerleşmekte buldu. Sadece çekimler için Türkiye’ye gelen Beyaz, program bitiminde ilk uçakla Barcelona’ya uçuyor.

Yaz tatilini de burada geçireceği söylenen Beyaz, bir süre dinlenip yeni sezonda ekranda olup olmayacağına karar vereceği kulislerde konuşulanlar arasında.

ÖĞRETMEN KRİZNDEN SONRA DÜZELEMEDİ

Beyazıt Öztürk yıllardır yaptığı Kanal D'deki Beyaz Şov programında bu yıl öğretmen skandalıyla sarsıldı. 8 Ocak 2016 tarihinde yaşanan olayda Ayşe Çelik isimli bir öğretmen Beyaz Show'a Diyarbakır'dan telefonla katıldı. Öğretmen, "Burada doğmamış çocuklar, insanlar, anneler öldürülüyor" dedi.

Öğretmenin sözlerine Beyaz da "Bir alkış alalım Ayşe Hanım'a. Bu söyledikleriniz bize bir kere daha ders oldu. Daha da fazla yapmaya gayret edeceğiz" dedi. Programın ardından hem Ayşe Çelik'e hem de Beyazıt Öztürk'e "terör örgütü" soruşturması başlatılmıştı. Beyaz'ın özür açıklaması ise onun tüm prestijini sarsmıştı.

MORALİ BOZUK

Yirmi yıldır sunduğu 'Beyaz Show'daki performansı eleştirilen, üst üste yaşadığı olaylar sonrası morali bozulan Beyazıt Öztürk, çareyi yurtdışına çıkmakta buldu. Uzun süredir ortalarda görünmeyen ünlü şovmen, Barcelona'ya yerleşti.

SADECE ÇEKİMLER İÇİN GELİYOR

Sadece çekimler için Türkiye'ye gelen Beyaz, program bitiminde ilk uçakla Barcelona'ya uçuyor. Yaz tatilini de burada geçirecek olan Beyaz, bir süre dinlenip yeni sezonda ekranda olup olmayacağına karar verecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...