Tgrt Haber
24 Nisan 2024 18:31 - Güncelleme : 24 Nisan 2024 18:36

Bahar dizisinde Çağla karakterini Elit Andaç Çam oynuyor

13 Şubat 2024 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelen Bahar dizisinin Çağla karakteri büyük ilgiyle takip ediliyor. Başarılı oyunculuğu ile dikkatleri çeken Elit Andaç Çam'ın oynadığı diziler merak edilirken Çağla karakterini kim oynuyor araştırıldı.

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Bahar dizisinde Çağla karakterini Elit Andaç Çam oynuyor

Son zamanlarda gündemde yer alan Bahar dizisinde heyecan devam ediyorken Çağla karakterini oynayan Elit Andaç Çam merak edildi. Kimdir, kaç yaşında gibi sorular araştırılmakta. 

Karakteri, Elit Andaç Çam oynamaktadır. 

8 Ağustos 1988 senesinde Malatya'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini ODTÜ Sosyoloji Bölümü'nde tamamlayan isim Kadir Has Üniversitesi’nde oyunculuk master eğitimini tamamladı.

İkincikat ve Mekan Artı’da oyunculuk yapan isim 2012 yılından beridir çeşitli projelerde yer alıyor. 

Zengin Kız Fakir Oğlan, Savaşçı, Sofra Sırları, Bize Müsaade, Kızım, Terapist, Akıncı, Ex Aşkım, Mahkum, Sipahi, Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? gibi projelerde yer alan isim şimdi ise Bahar dizisinde oynamaktadır. 

Bahar dizisinde Çağla karakterini Elit Andaç Çam oynuyor - 1. Resim

Dizide yer alan diğer isimler şöyle:

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...