Tgrt Haber
24 Nisan 2024 17:30 - Güncelleme : 24 Nisan 2024 17:37

Ateş Kuşları 54. bölümü ile final yapacak

ATV ekranlarında yayınlanan dizi, sevilerek takip ediliyor. Seyirciler ise final mi yapacak, ne zaman gibi sorulara cevap aramakta. Cuma günleri ekranlara gelen dizinin son bölümünün tarihi...

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Ateş Kuşları 54. bölümü ile final yapacak

İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin erken final kararının ardından izleyiciler neden ve ne zaman sorusunu araştırıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin 54. bölümü ile ekranlara veda etmesi bekleniyor.

Bu hafta 52. bölümünün yayınlanacağı Ateş Kuşları, 2 sezondur ekranlarda yer alıyor. 13 Ocak 2023 tarihinde ilk bölümü ile yayınlanmıştı. 

Benal Tairi, Gökhan Ayiz, Yıldız Aşanboğa ve Bülent İşbilen'in yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem yazmaktadır.

Ateş Kuşları 54. bölümü ile final yapacak - 1. Resim

Dizide yer alan oyuncular şöyle:

İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu ve dizideki çocukluk karakterlerine hayat veren Umut İnan, Almira Abay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz ve Umut Ege Baştemur.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...