Tgrt Haber
24 Şubat 2022 17:11 - Güncelleme : 24 Şubat 2022 17:44

"Ah Nerede" filmi, dizi oluyor! Yeşilçam'ın efsanesi "Ah Nerede" filminin konusu ne, oyuncuları kim?

1975 yılında beyazperdede izleyiciler ile buluşan "Ah Nerede" filmi, döneme damgasını vurmuş; efsane haline gelen film Yeşilçam'ın unutulmazlarından biri olmuştu. Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu'nun başrollerini paylaştığı "Ah Nerede" filmi ile büyüyen bir nesil, filmin dizi olacağı haberi üzerine araştırmaya başladı. Yaz dizisi olarak izleyici ile buluşacağı iddia edilen "Ah Nerede" dizisinde kimler oynayacak, dizinin konusu ne olacak? İşte, detaylar...

Ah Nerede filmi, dizi oluyor!
Ah Nerede filmi, dizi oluyor!

Yeşilçam efsanesi "Ah Nerede" filmi, dizi olacağı haberi ile aradan geçen 47 yılın ardından gündemde yerini aldı. Tarık Akan'ın "Ferit", Gülşen Bubikoğlu'nun "Zehra" karakteri ile hafızalara kazındığı Ah Nerede filmi, yaz dizisi olmaya hazırlanırken; dizide kimlerin oynayacağı merak edilmeye başladı. Peki, Ah Nerede'nin konusu nedir, oyuncuları kim? Dizi ne zaman yayınlanacak? İşte, detaylar...

"AH NEREDE" KONUSU NEDİR?

İddialara göre, Suavi Doğan ve Kerem Çatay'ın kurucusu oldukları Onuncu Ev', "Ah Nerede" dizisi için senaryo çalışmaları başladı. Yaz aylarında izleyici ile buluşması planlanan dizi, yeşilçam efsanesi olan "Ah Nerede" filminden uyarlanacak. 1975 yılında beyazperdede izleyiciye sunulan filmin konusu şöyle:

Hulusi Kentmen'in canlandırdığı fabrikatör baba, oğullarını İstanbul'a okumaya göndermiştir. Baba, yaptığı birbir baskınla hiç beklemediği şeylerle karşılaşır. Okulu bırakan oğullarından birisini çapkınlık, birisini kahvede kumar, birisini de sokaklarda eylemlerde yaparken yakalar.

Büyük oğlu Ferit, oldukça çapkındır ve aynı anda birçok kızla görüşen Ferit, son sevgilisi Zehra'ya aşık olur fakat Zehra, Ferit'in diğer aşklarını öğrenince onu terk ederek Ferit'ten intikam almaya kalkar ve bir plan yapmaya başlar. Köşeye sıkışan Ferit ise Zehra'nın kendisini affetmesi için intihara kalkışır. Peki, Zehra Ferit'i affedecek midir?

İstanbul'un farklı semtlerinde çekimleri gerçekleştirilen filmin büyük çoğunluğu Etiler ve Levent'te tamamlanmıştır. 1975 yılında yayınlanan "Ah Nerede" filminin Imdb puanı izleyeciler tarafından 7,6 olarak belirlenmiştir. 

"AH NEREDE" DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM OLACAK?

Ah Nerede dizisi için oyuncu kadrosu henüz belli olmadı, senaryo çalışmaları devam eden diziye dair gelişmeler belli oldukça, haberimizde güncellenecektir.

1975 yılında gösterime giren Ah Nerede filminin oyuncu kadrosunda ise Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu, Nilgün Atılgan, Hulusi Kentmen, Halit Akçatepe, Adile Naşit, Aydan Adan, Hayati Hamzaoğlu, Şükriye Atav, Cengiz Nezir, Serpil Nur yer almıştır. 

"AH NEREDE" DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Ah Nerede dizisinin ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli olmadı. Proje süreci devam eden dizinin detayları ve yayın tarihi belli olduktan sonra, diziye dair merak edilenler haberimizde yer alacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...