Tgrt Haber
04 Mart 2017 17:46 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Adı Efsane yeni bölümde neler olacak?

Adı Efsane yeni bölümüyle bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. Adı Efsane yeni bölümde Tarık yaraları sarabilecek mi merak ediliyor. Adı Efsane bu akşam izleyicileriyle buluşacak.

Adı Efsane yeni bölümde neler olacak?
adı efsane, kanal d,

Adı Efsane yeni bölümde neler olacak merak ediliyor. Adı Efsane 6. Bölüm ile ilgili bilmeniz gerekenler haberimizde. Başrollerini Erdal Beşikçioğlu ve Gökçe Bahadır’ın paylaştığı Adı Efsane’de Bahar, annesinin Tarık’la ilgili kaygılarını yersiz bulup itiraz etse de hiçbir şey planladığı gibi gitmeyecektir. Tarık, Melis’i Hakan’a emanet ederken olabilecekler konusunda hiçbir fikri yoktur. Seçil ise, Melis’in, babasına benzeyen bir adama aşık olup, kendisi gibi acı çekmesinden korkmaktadır. Bahar, annesinin Tarık’la ilgili kaygılarını yersiz bulup itiraz etse de hiçbir şey planladığı gibi gitmeyecektir. Hakan bir yandan Melis’e karşı hissettikleriyle boğuşurken, bir yandan da Seyfi’nin arkadaşları yüzünden hiç bilmediği bir yola girecektir. Tarık, kızlarının yaralarını sarabilecek mi? Hakan, Melis’in kendisini kullandığını anlayacak mı? Bahar, geçmişte yaptığı hatayı tekrarlayacak mı? Adı Efsane yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak.

Adı Efsane yeni bölümde neler olacak?

ADI EFSANE 5.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tarık, Bahar’ın kendisini şikâyet ettiğinden habersiz, iki gün sonra gerçekleşecek velayet davasına hazırlanmaktadır. Sözleşmeyi alacağından emin olduğundan, kızlarına kavuşmak için hala bir şansı olduğuna inanmaktadır. Duruşma günü okula bir müfettiş gelir. Hakkında soruşturma açılacağını öğrenen Tarık ne yapacak?

Adı Efsane yeni bölümde neler olacak?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...