Tgrt Haber
22 Nisan 2024 12:34 - Güncelleme : 22 Nisan 2024 12:42

23 Nisan'da kuyumcular açık olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na az bir süre kalmasıyla beraber vatandaşlar kuyumcular açık mı, kapalı mı araştırmakta. Hafta sonu cumartesi günleri açık olan kuyumcular Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı'nda kapalı olmaktadır.

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
23 Nisan'da kuyumcular açık olacak

Altın alacak olan vatandaşlar 23 Nisan'da kuyumcu dükkanları hakkında açık mı, saat kaça kadar sorularına cevap aradı. İşte resmi tatillerde çalışma saatleri 2024...

Kuyumcular, Ramazan ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda kapalı olurken, 1 Ocak, 1 Mayıs, 23 Nisan, 30 Ağustos gibi resmi tatillerde açıktır.

Buna göre kuyumcuların yarın açık olması bekleniyor.

Yarın hastane, sağlık ocakları, noterler, banka, borsa gibi kurumlar kapalı olacak ve 24 Nisan itibarıyla normal saatlerinde hizmet vermeye devam edecektir.

23 Nisan'da kuyumcular açık olacak - 1. Resim

İlkokul, ortaokul ve liselerde de yarın okullar tatil olacak. Vatandaşlar Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak adına çeşitli etkinliklere katılım sağlayacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...